[]

DMax veya TLC izlerken garip bir mutluluğa kapılıyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar,

Televizyon izleyen biri değilim. Takip ettiğim bir dizi dışında pek izlemem, izlediklerim de genelde ya Dmax ya da TLC oluyor ama daha çok DMax'de takılıyorum. Bana hitap eden birçok program var. Bugün "Karavan alıyoruz" temalı bir program izlerken şunu fark ettim: Bu kanallardaki programları izlerken beni değişik bir mutluluk kaplıyor. Kendimi programın içindeymişim ve oradakileri de sanki çok uzun süredir tanıyormuşum, çok yakın ve samimiymişiz gibi geliyor.

Ya adamlar kırsalda yaşıyor, küçük kızları üniversiteye gitme kararı alıyor, ben daha çok seviniyorum, ev alıyorlar, karavan alıyorlar sanki ben almışım gibi mutlu oluyorum. Çok beğendikleri bir şey olunca ben de yükseliyorum. Ya yayınladıkları neredeyse her program için aynı bu. Benim hayatımda olumlu/sevindirici bir şey olduğunda bile bu kadar mutlu olmuyorum.

Bir bizim Türk kanallarına bakıyorum bir de bu iki kanala bakıyorum. Aradaki farkı anlatmaya kelimeler yetmez. Bunun sebebi nedir? Sizi de bu kanalları izlerken böyle değişik bir mutluluk alıyor mu? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

 
eskiden çok izlerdim ev yenileme, büyük evler, ya sev ya sat, ada satın alma (evet ada), her ülkede çekilen bütçeye uygun ev arama, dekore etme, ağaç ev ustaları, tiny little house vs gibi programları, ancak son zamanlarda izledikçe sinir olmaya başladım bizim ülkenin ekonomik koşulları sebebiyle,

birim para üzerinden insanlar bütçelerine göre çok güzel evlerde yaşayabiliyorlar, biz burada köle gibi çalışıp saçma sapan evlere dünya kadar kira ödüyoruz, dekorasyon , güzel mobilyalar vs. artık iyice ulaşılmaz noktalara geldi. şaka gibi ama vallahi o programlara tahammülüm kalmadı. ülkeye bakıyorum herkes mutsuz, o programlardaki insanların mutluluğu sinirimi bozuyor ahahaha.

ben sınır koruma, uyuşturucu kaçakçıları, kabusa dönen yolculuklar, tam paçayı kurtarıyorumdulardan devam.
  • hypathia  (31.10.21 20:24:47) 
Genelde mutluyken izlendiği için klasik koşullanma diye bir duruma dönüşüyor. Aynısını eski maçları izlerken Ercan Taner'in sesini duyduğumda hissediyorum.


  • olaylar olaylar  (31.10.21 21:11:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.