[]

Erkek etek tıraşı hakkında bazı sorularım var.

1 - ) Genital bölge ve koltuk altı ne kadar sıklıkla alıyorsunuz/kesiyorsunuz?

2 - ) Genital bölge ve koltuk altı için ne kullanıyorsunuz? Her seferinde gillete permatik alıyorum. Bir defa kullanıp, atıyorum.


 
-rahatsiz etmeye başladıkça, her vücudun yenileme hızı farklıdır ayrıca, benim 2 ayda bir oluyor ortalama.

-eski sakal sekillendiricisini sadece vücut trasi için kullanıyorum.
  • sanguine  (31.10.21 19:52:10) 
1- ayda bir.

2- permatik banyo. kullan at tarzında.
  • zgrydn  (31.10.21 20:07:18) 
önceleri ben de gilette mach 3 ile alıyordum. normal jilete göre çok daha iyi kesiyor ve zaten ayda 1-2 kez kullanıldığı için daha uzun ömürlü oluyordu sıradan permatiklere göre.

son bir kaç yıldır genital bölgemde jilet kullanmıyorum. makine ile kesiyorum. başlıksız değil en kısa başlıkla kesiyorum. tabi jilet gibi sıfır kesmiyorum bilerek. çok kısa kalacak şekilde kesiyorum. ki bence böylesi çok daha rahat oluyor.

koltuk altı için makine kullanmıyorum jilete devam. çünkü makine koltukaltımı tahriş ediyor benim.

tıraş sıklığı kişiden kişiye göre değişir. genel olarak 1.5 ayda bir gibi ortalama süre bende.
  • pardus  (31.10.21 20:17:40) 
2) tıraş süresi kişinin hormonal yapısına ve kullandığı tıraş yöntemine göre değişir. genelde ayda bir kullanılır.

1) genitalde gözlemlerime göre jilet hızlı ve sert çıkarıyor. makas/makine gibi kısaltma yöntemleri daha uzun sürede uzatıyor.

koltukaltında jilet dışında bir kez makine denedim. acıttı. jiletle devam ettim.
  • debian  (31.10.21 20:22:48) 
genital bölge için philips 3000 serisini öneririm (bkz: https://www.philips.com.tr/c-m-pe/erkek-vuecut-bakim-setleri/3000-serisi-vucut-bakim-seti )başlık olarak daha iyidir.sinek kaydı yapıyor. hem koltuk altı hemde sırt-göğüs içinde çok rahat kullanılır.
philips 1000 serisi pilli o yüzden gücü biraz daha az. başlığıda tarakla kullanırsan sıfır almıyor.tarağı çıkardığın zamanda tahriş yapıyor.

  • astronom bey  (31.10.21 21:46:32 ~ 21:47:16) 
araya kaynayayım

makine kullanan arkadaşlar testisler için de makine mi kullanıyor?
bende eski tıraş makinem var sakal için kullandığım, onunla testisleri alırken kestim birkaç kez kanadı falan. o yüzden oralarda jilet kullanıyorum da, şu philips body groomlarla falan alıyor musunuz oraları da? acıtma, kesme oluyor mu?
  • senolll  (31.10.21 22:31:16) 
1- 2-3 haftada bir
2- jiletten nefret ederim. her şeyi makina ile kısaltıyorum genel olarak. philips'in çok başlıklı makinalarını kullanıyorum sakal + vucut için. hiç bir acıma, kesme falan olmuyor. bu arada hiç bir yeri sıfır almıyorum, neden testisi genital bölgeyi falan sıfır alma gibi bir takıntı var onu da anlamıyorum.

  • roket adam  (31.10.21 23:09:36 ~ 23:12:48) 
@senolll

testisler hiçbir zaman sıfır alınmamalı bence. kısaltmak her zaman daha garanti yaralanmalardan kaçınmak için. ekstra hassas bir derisi var sonuçta.

kaldıki cinsel bölgeler sıfır tıraş edildiğinde hastalıklara kolayca bulaşma yolu açmış olur. hiç kesmemekte afedersin ayı gibi gezmekte aynı şekilde pislikten dert açar insanın başına. o sebeple ben makinenin en küçük başlığıyla kesiyorum bir süredir.
  • debian  (31.10.21 23:11:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.