[]

karanlıkta diyaloga gittim mi?

lütfen söyleyin ben neye gittim.
bir kaç sene önce gittim. beyoğlundaydı galiba (ondan da emin değilim)
birkaç farklı yerde vardı. ben iki tanesine gittim.
grup olarak yeterli sayıya ulaşınca içeri alıyorlar.
hatta bir tanesine asansörle çıkmıştık.
karanlık bir odaya alıyorlar. içerde eşyalar var. görünüyor ama az görünüyor. masa, tabak, kaşık, koltuk, kitap, sandık, eşyalar falan.
süre dolunca dışarıya çıkılıyor.
bu neydi?
ben karanlıkta diyaloga mı gittim?

edit: tamam karanlıkta diyaloga gitmedim ama ben neye gittim peki?

 
Karanlikta diyalog gayrettepe metro istasyonunda mi neydi. Asansorle cikilmiyor ve icerisi zifiri karanlik asla gorunmuyor. Gozum alisinca gorurum dedim ama coookk uzaklardaki minicik bir isik haric hicbir sey goremedim. Bence karanlik diyalog degil gittiginiz ona benzer ama degil


  • matilda  (31.10.21 15:40:13) 
Bu arada edit yapamadim ama belli bir sayi degil film gibi o seansa bilet aliyorsunuz biz hafta ici annemle ikimiz gitmistik ve o seansta sadece annem ve ben vardik. Sonra esimle gittik 8-10 kisiydik birbirimize carpip durduk


  • matilda  (31.10.21 15:41:34) 
gayrettepe metro istasyonundaydı o iş. başka bir yerde olmadı sanırım.

kitap sandık ıvır zıvır gördüyeseniz başka bir şeydir çünkü net bir şekilde karanlık var içeride. sadece bir oda değil bu arada. 45-50 dakika süren bir tur atıyorsunuz tur rehberinizle beraber. kimi zaman iç mekan olarak dizayn edilmiş alanlar var, kimi zaman dış mekan. tek ortak noktaları da tamamen zifiri karanlık olmaları.

ben de illa ki bir şeyler görünüyordur falan demiştim girerken ama yok hiç bir şey göremiyorsunuz 50 dakika boyunca.

aklınızda kalması bakımından karanlıkta dialogta girişte yürümeniz için görme engellilerin kullandığı bastonlardan veriyorlardı.
  • syozkn  (31.10.21 20:42:28) 
İçeride konuşanlar falan bir tür performans var mıydı?
Balat monologlar müzesi??
Eğer değilse de şimdi ben de tam hatırlamıyorum ama bienallerden birinde böyle bir konsept vardı yine.. en azından mevsim aklınızda mı? Sonbahar mıydı? Yaz mıydı?
  • rewlack  (31.10.21 21:34:30) 
@rewlack çok teşekkürler. Bienaldi şimdi hatırladım. Asmalimescitte yoğunluk atolyesindeydi. 2017 yiliymis buldum netten.


  • dafuq  (31.10.21 23:10:53) 
Rica ederim
Sanat bizim işimiz breh breh brehh :y
böbür attım yalnızlığa bir hasret denizdeee
  • rewlack  (31.10.21 23:13:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.