[]

Oksikodon içeren ilaca ulaşım

ABD uyruklu bir şahıs biten ilacını alma konusunda sıkıntı çekiyor. Bu ilaca ulaşımı için gereken prosedürler yüzünden bugün geldiği Türkiye'den büyük ihtimalle yarın ayrılacak. Kırmızı reçeteli ilaçlara ulaşması bu derece zor mu, bu ilacı reçete edecek bir doktor bulmak için pazartesi mi beklenmek durumunda? Olaya hakim insanlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.




 
alo 184ü arayıp bilgi almayı deneyin

hiç bir bilgim yok ama evinizin yakınında acil varsa gidip danışın, belki yazmazlar ama ilacı uygularlar veya muadilini uygularlar belki bu şekilde pazartesi gününe kadar idare edebilirsiniz.

bir de aklım özel hastaneler geldi, hani son derece lüks özel hastaneler gerekli durumlarda evden doktor falan da çağırabilir belki.

pek yardımcı olamadım ama aklıma gelenler bunlar, geçmiş olsun.
  • killerbee  (31.10.21 00:24:00 ~ 00:28:01) 
bağımlılık yapıcı etkisinden dolayı uzun süreli kullanılmayan ilaçlar bunlar. Kötüye kullanımı sık olduğundan kırmızı receteye tabii zaten. Gittiğiniz tüm dr lar ABD li arkadaşınızın bağımlı olup olmadığını değerlendirir önce.


  • sumuklu asilzade  (31.10.21 03:10:23) 
Böyle bir ilacı rastgele bir doktora gidip yazdıramazsınız kolay kolay. İgili raporlar ve mevcut durumunu dikkate alır doktor. Hastalığıyla ilgili uzman doktora gitmesi lazım.
Ben Türkiye'de bir kullandığım Lyrca'yı Dubai'de duyunca şetan görmüş gibi olmuştu doktor. Ancak ameliyattan sonra falan yazdı binbir nazla

  • spankenstein  (31.10.21 10:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.