[]

ailecek gezmeye gidilebilecek iller?

istanbul'dan arabayla yola çıkacağız. 3-4 gün boyunca doya doya gezebileceğimiz kadar doğal ve kültürel zenginliklere sahip şehir tavsiyesine ihtiyacım var. (edirne, bursa gibi yakın yerler dışında) şahsen şanlıurfa vardı aklımda ama özellikle sözlükte yazılanları okuyunca hevesim kaçtı. ne dersiniz?




 
3-4 farklı rota var zaten bu konuda.
biri ege rotası, ayvalık tarafından başlayıp bodrum'a kadar giden bölge. yazın yaparsanız bol bol denize de girersiniz
diğeri ada rotası, bozcaada, cunda gibi yerler olabilir arabayla yine
diğeri karadeniz rotası, sinop - artvin arası çok keyifli a'dan z'ye tek yoldan tüm karadeniz gezilebilir.
diğeri de doğu rotası, adana urfa antep mardin hepsi olabilir.

süreye ve zevke göre seçilebilir. yemek için gezen tipler değilseniz bence doğu rotası çok gerekli değil, en büyük olayı yemek oranın. bence gitmediyseniz süreyi biraz daha uzatıp karadeniz rotası yapın, cidden gitmek lazım.
  • roket adam  (30.10.21 18:22:11) 
Kuzey ege. Canakkale falan. Yol da yoruyor insani hesaba kat.


  • Coma  (30.10.21 18:39:52) 
Samsun tavsiye ederim.


  • dissendium  (30.10.21 18:47:23) 
Diyarbakır tavsiye ederim. Gezilecek yer çok, güzel yemekler var.


  • spartamed  (30.10.21 21:39:34) 
urfa'da hiçbir şey yok. mardin'e gidin kesinlikle, büyülü bir yer gerçekten. hayran kalınası.


  • avianthem  (30.10.21 21:40:42) 
Urfa'da bir sey olmadigi yalan. Bir kere tam bir ortadogu sehri ve muhtemelen simdiye kadar gordugunuz yerlerden cok farkli. En iyi secenek demiyorum ama sirf onun icin bile gidilir.


  • hot potato  (30.10.21 21:43:17) 
gaziantep-hatay ya da mardin-diyarbakır tavsiye ederim.


  • dedim ben sana  (30.10.21 22:40:28) 
Antep urfa diyarbakir mardin rotasını ben de tavsiye ederim. Urfa da asla hayal kırıklığı yaşamazsınız. Ama bir sey planlamadan google maps ile sehre gidip 'ee simdi nereye gidelim' derseniz olmaz tabii. Eski sokaklar, Balıklıgöl, gobeklitepe, Birecik vs vs..


  • duster  (31.10.21 00:01:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.