[]

apple.com şanlıurfa merkeze satış yapmıyor olabilir mi?

Sevgili Romalılar,

Çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım. apple.com.tr üzerinden bir ürün satın almak istiyorum fakat adres kısmında Şanlıurfa'nın merkez ilçeleri (Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye) yok. Bu ilçeler İstanbul'da Kadıköy, Beyoğlu ve Şişli'ye tekabül ediyor. Adres bölümünde sadece Urfa merkezine uzaktaki ilçeler görünüyor. Ekte ekran görüntüsü de iletiyorum.

Bu nasıl olabilir? Mantıklı bir açıklaması var mı diye merak edip müşteri hizmetlerini aradım ama haftasonu çalışmıyorlarmış.

Diğer şehirlerde durum nasıl bilmiyorum ama Urfa'da apple.com.tr üzerinden alışveriş yapmaya çalışan ilk kişi ben olamam herhalde.

Ne yapacağımı şaşırdım, o yüzden buraya yazdım. Belki sizin aklınıza gelen mantıklı bir açıklaması vardır.

 
menüye sığmama hatası değil, haliliye listede olurdu mesela öyle bile olsa.

Sisteme yazmayı unutmuştur kim oluşturduysa o listeleri, adreste açıklama kısmı için bir kutu varsa oraya girerseniz sorun olmaz sanki.

Şu an telefonla ulaşsanız bile o sistemi hemen düzelteceklerini sanmam.
  • John Bloor  (30.10.21 13:26:25) 
ben de farklı şehirlerde aynı soruna rastladım. büyükşehir olmayan illerde tüm ilçeler var, merkez ilçe yok vs. değişik durumlar.

var bir hata, çözemedim.
  • avianthem  (30.10.21 13:45:48) 
Anlastigi kargo firmasi oraya urun goturmuyordur ya da goturuyordur ama guncellemeyi unutmuslardir.


  • divit  (30.10.21 15:45:23) 
Sipariş için Apple Store'u arayabilirsiniz, direkt sorarsınız:

"Hızlı ve kolay sipariş vermek ve uzman önerileri almak için Pazartesi ila Cuma 9:00 - 18:00 saatleri arasında 0216 282 1511 numaralı telefondan Apple Online Store'u arayın."
  • do you remember me  (30.10.21 18:29:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.