[]

Gardrop çözümleri

>> Klasik gardıroplardan kullandık bu zamana kadar. Kapağı açıyorsun, askılık kısmı var. Üstte bir raf var bu kadar.

Bir de gardırop çözümleri denen bir olay var sanırım. Mesela kemer yeri ayrı, çanta yeri ayrı, gömlekler bir yerde, gece kıyafetleri için bölümler var.


Bu gardıroplara nereden bakılmalı?Bütçe orta düzey diyebiliriz. Çok pahalı bir şey almaya gerek yok. IKEA'dan bulunur mu? Tam olarak bu işler nasıl oluyor? Klasik gardırop alıp bu bölmeleri sonradan mı ekletiyorsun?

 
Çok paranız yoksa ikea tabiiki.
Bir de içine ayrıca raf (kemerlik saatlik vs alabilir/taktırabilirsiniz)
Burada aslında esas mesele ne kadar yerinizin olduğu? Giyinme odanız var mı? Gömülü giyinme odanız var mı? Yani duvardan duvara (tüm duvarlara) dolap yaptırabiliyor musunuz? İç aydınlatmalı falan? Bir de bütçeniz azsa belki genel olarak aldıklarınız da azdır yani zaten böyle bişeye ihtiyacınız yoktur:/ ne lazım bunu iyi düşünün. Gömlekleri ütüleyip rengine göre asan biri var mı evde? Haftada kaç gömlek giyiliyor? Ne kadar ve neden gece kıyafeti tutuyorsunuz? Kaç adet çok kıymetli saatiniz var? Vs vs bir ihtiyaç planı yapın önce.

Bunlar haricinde dolaptan çok ayakkabılık/ portmantoya yatırım yapmak küçük evlerde daha iyi olabiliyor. Gömme dolap gibi portmanto. Ayakkabılık raylı öne açılan/cep model olur, bol raflı olur ve yerden kazandırır. Portmanto kısmına bolca düzenleyici kutular alırsınız falan; şapkalar, az giyilen ayakkabılar, terlikler için. Askıları da dolap mantığında yeni nesil vestiyerlerdeki gibi yaptırırsanız kışlık/yazlık montlar, kalın ceketler için güzel olur.
  • rewlack  (29.10.21 21:01:54) 
Ikea'ya gidiyorsun, gardolap (pax) bölümünde bilgisayar başında abiler var, onlarla oturup görsel olarak baştan sona dizayn ediyorsun her şeyi. sana fatura çıkarıyorlar ödüyorsun sonra gelip monte ediyorlar.


  • roket adam  (29.10.21 22:35:47 ~ 22:36:01) 
İkea çok güzel ama ikea artık ucuz değil ki.
İkea gibi kişiselleştiremesen de çok seçeneğe sahip başka marka düşünüyorum şu an minar mobilya.
İçi falan güzel fiyatı yarı yarıya.
Ama tabii ikea gibi çiz yaptır değil
  • photo85  (30.10.21 11:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.