[]

paso dirsek

iki sorum olacak sevgili duyuru ahalisi.
1- pasomu aldım en sonunda. ama ben bunu nasıl kullanıcam ki? akbil gibi metali de yok? o metali kendimiz mi taktırıcaz yoksa o haliyle göstermeli kredi kartı gibi kullanacağız?

2-dirseklerim çok kara ya, kömürcü çırağı gibi. beyazlatıcı ilaç gördüm ama kimyasalı dayamak istemiyorum kendime. doğal yolla neler yapabiliriz? ama çok da komplike olmasın üç tutam kırmızı biber, biraz badem yağı gibi. daha önce mesela ponza taşıyla ovup ardından limon sürmüştüm. işe yara gibi gelmişti bana ama o kadar acı verici bir deneyim oldu ki devam bile edemedim.

 
akbil bastığın her yerde aynı zamanda kart okuyucular var, oralara okutarak kullanacaksın.
dirsek için bilemiyorum benim dirsekler tenle aynıymış valla şimdi baktım

  • madyb  (05.06.10 12:40:17) 
Paso soruna cevap verilmiş. Dirseklerin içinse, sürtünmeye bağlı tahrişten kaçınmanı öneririm. Deri kendini korumaya alıyor. Kalınlaşıp, rengi koyulaşıyor. Aynı şey bacak aralarında da olabiliyor, eğer sürtünüyorsa. Hatta sürekli sert zeminde oturanlarda, namaz kılarken ayağını hep aynı şekilde halılara sürtenlerde de bu tip kalınlaşma ve renk koyuluğu oluşuyor. Özel kremler var. Kullanmak istemiyorsan, limon suyu iyi bir açıcı. Gliserin ve limon suyu karışımı yap. Aynı ölçüde bir karışım olacak. Eczaneden alacağın gliserin şişesine, limon suyu sıkıp koy. Süzülmüş olsun. Bu karışıma istersen gülsuyu da ekleyebilirsin. Kolonya olmasın. Güneşte leke oluşturur. Hem rengini açacak bir karışım, hem de yumuşacık olacak dirseklerin. Ellerine de sürebilirsin. Buzdolabında sakla. Bitince yenisini yaparsın. Ponza taşı ile ovma sakın.


  • july14  (05.06.10 13:02:03 ~ 13:21:59) 
paso mevzusunda bende birşeyler sormak istiyorum banliyö turnikelerinde okuyucular yerleştirildi mi?

dirseğe gelince kese olmadı zımpara işe yarayabilir
  • mr fusion  (05.06.10 15:24:32 ~ 15:25:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.