[]

İspark borcu

Selam duyurucular. Dün alacağımız aracı ekspertize soktuk. Ceza vs de sorguladılar. Arabada ispark borcu çıktı 100 küsür tl. Ekspertizdeki adam o sizinle ilgili bir konu değil, satıcının borcu dedi. Biz de fiyattan düşmedik. O şekilde satışı aldık. Şimdi ben plakadan sorgulayınca bizim plakada borç var hala. Bu ispark cezaları ruhsat sahibine mi yoksa plakaya mı yazılıyor? Bize mi kaldı yani bu borç şimdi?




 
İspark kurulduğundan beri bu borçlarla ilgili herhangi bir ödeme, tazmin işlemi yapılmadı bildiğim kadarıyla.

İspark kurulduğundan beri 6-7 araba alıp satmışımdır herhalde, benim borçlarım olan da vardı benden önce olanlar da. Yıllardır bir sıkıntı çıkmadı.

Oldu da İspark bu alacaklar için herkese tek tek tebligat gönderdi diyelim;

yine sizi bağlamaz, aracı aldığınız ve satarsanız sattığınız tarih belli. O aradan siz sorumlusunuz, gerisi, sizi ilgilendirmez.
  • John Bloor  (29.10.21 12:39:47) 
@John Bloor ben aracımı şu an isparka parketsem, eski borcu da benden tahsil etmezler mi? Geçen bir tanıdığımızın aracını isparka bıraktık, çıkarken sizin borcunuz … TL, … TL de eskiden kalan borç var diyip toplamını istediler çünkü bizden.


  • hrvl  (29.10.21 12:45:55) 
www.ispark.istanbul/online-basvuru/ adresinden
gerekli belgeleri yükleyip Tescil Öncesi Borç itirazi yaparsanız borç plakadan siliniyor.

  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (29.10.21 13:12:10) 
Hayır alamazlar, ancak görevli her seferinde uyarır eski borç için. Siz sadece o anki ödemeyi yaparsınız.

Yukarda denildiği gibi sistem de varmış demek ki eskiyi silmek için.
  • John Bloor  (29.10.21 15:14:45 ~ 15:21:10) 
istersen sildirebilirsin ama sildiremesen de onemli degil.
O borc yasal olmadigi icin tahsil edemiyorlar.

Ispark yari legal bir kurulus.
Yol kenari parklarda odemesen de oluyor. Bu yuzden hemen kosup tahsil etmeye calisiyorlar.
Param yok de bisey yapamiyor.
  • divit  (29.10.21 15:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.