[]

Adalar hakkında

Merhaba. Hafta sonu kız arkadaşımla adalara gitmeyi düşünüyoruz. Aklımızda gidip orada kalmak var ancak daha önce adalara gitmedim. Haliyle işler nasıl ilerliyor bilmiyorum. Öncesinde bir otelde, pansiyonda yer ayarlamak gerekiyor mu? Yoksa oraya gidip bulabilir miyiz? Kalma konusunda da emin değiliz. Günübirlik gidilse de tadı çıkar mı? Orada neler yapılabilir?




 
Bence çok kalmalık bi olayı yok. Büyükadaya gidersiniz zaten giderseniz. Elektirikli otobüsler var. Ona atlayıp kilise durağında inin. Kiliseye çıkın. Manzarayı seyredin. Sonra geze geze aşağı inin. Balık ekmek yiyin. Ya da oturup bi yerlerde kahve için. Zaten gün bitmiş olacak. Kalmak gereksiz masraf bence


  • adwokat  (28.10.21 23:43:31) 
Hafta sonları genelde fiyatlar daha yüksek ve doluluk oranı daha yüksek olur oradaki otellerde. Pandemi şuan bu durumu ne kadar etkiliyordur bilmem.
İkincisi, adalarda oteller gerçekten kötü. F/p oranı yerlerde sürünüyor desem yeridir.
Kalmayı tavsiye etmiyorum, üstteki entry +1
  • lappuntamento  (29.10.21 00:37:19 ~ 00:40:13) 
Farklı bir düşünceye sahibim, gece kalmak hiç de gereksiz değil, 25 dklık vapurla adaya ulaşabilmeme rağmen defalarca gece adalarda kalmışımdır. Önceden rezervasyon yaptırıp gittiğim de oldu, soontan bir şekilde bu gece dönmeyelim burada kalalım dediğim de. Şu anda doluluk oranı nasıldır ve yer bulmak mümkün müdür bilemiyorum ama kalabalık çekildiğinde adada olmak ve güne sakin adada başlamak çok keyiflidir.

Hangi adaya gideceğinizi bilmiyorum ama genel olarak orman yürüyüşü veya bisiklet kiralama, manzara izleme adaların olayı. Sonbaharda özellikle güzel olur, begonviller, sarı ağaçlar, hazan yaprakları adeta renk cümbüşü oluşturuyor. Yeme içme için ben olsam Burgazada’yı tercih ederim, hemen vapurdan inince restoranlar var, manzarasına bayılırım, İstanbul ve çirkin binalarına değil Kaşık Adası’na bakar.

Bu arada kalmazsanız ve günübirlik giderseniz, öyle de gayet tadı çıkar.
  •   (29.10.21 04:07:42) 
Bayramlarda fiyatlar asiri yukseliyor ama bence bir gece kalmak her turlu guzel fikir. airbnb, otel ara bul ayarla zaten merkeze uzaksa sizi almaya gelirler. migros carrefour vs var erzak icki oralardan toplayabilirsin.


  • ala09  (29.10.21 07:41:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.