[]

çalışma koltuğu

şunlardan birini alacağım, kullanan var mı, olumlu veya olumsuz yorumu ola? alternatiflere de açığım, teşekkürler.

www.trendyol.com

www.trendyol.com

www.ikea.com.tr

www.ikea.com.tr

ikea koltuklarında farkettiğim şu, birinde kolçak yok, markusta ise kolçak sabit aşağı yukarı kaydırılamıyor, masaya uygun değilse boyu sıkıntı yaratabilir.

 
Öncelikle Kolçaksız tavsiye etmiyorum. Fiyatları acayip uçuk geldi bana. Ben 4. Sıradaki koltuk ayarında geçen ay 800 liraya aldım. Adana'da spotçular çarşısı var ordan aldım ve çok memmunum. Böyle marka bir yerden değil de varsa çevrede böyle spotçu mağaza veya normal mobilyacı daha uyguna bulabilirsin diye düşünüyorum.


  • burty  (28.10.21 20:04:25) 
Jarvfallet'i bir yıldır ve günde 6-7 saat kullanıyoruz. Oldukça memnunuz. Biz sonradan kolçaklarını da aldık taktık ama çok da gerekli değil yani kolçaksız da iyi aslında. Boylarımız da uzun değil hani :). Bel desteği bir süre sonra kendini hissettiriyor biraz, tek olumsuz yanı bu bizim için.


  • giovanne  (28.10.21 20:09:35) 
Benzer başlıklar çok açıldı, aratarak ulaşabilirsiniz.

Jarvfallet'i ben 1 sene kullanıp başka bir koltuk ile değiştirmek zorunda kaldım; dizaynı gerçekten güzel ancak oturma kısmı çok rahatsız. Özellikle 1-2 saat aralıksız oturulduğunda hiç konforlu bir koltuk değil. Ben önermem şahsen, belki boya ve kiloya göre değişiyordur.
  • dreamnesiac  (28.10.21 20:43:39) 
alacağın koltuğu mutlaka dene. ikea'ya git mesela orada vardır. deneyerek al.


  • elitoangelito  (28.10.21 21:06:15) 
IKEA markus inanılmaz rahat bir koltuk ama tipi biraz eski kaldı artik. Jarvfallet de çok rahat. Rahatlık konusunda Markus un bir tık gerisinde ama daha şık.


  • chavezding  (28.10.21 21:14:34) 
Ikea'ya gidip ikisini de deneyip Markus'u alıp çıkmıştım, bana daha rahat gelmişti ama bel ayarı olmadığı için boy ile çok bağlantılı. Minderi daha yumuşak bence daha güzel.

Ama kardeşim rahat edemiyor mesela, ayarlı Jarvfjallet daha iyi eğer çok kişi kullanacaksa.(ama minderi daha kötü bence)

Kolçak çok gerekli değil gibi geliyor ama kolçaklı alıp bir süre kullandıktan sonra kolunun hep bir şeyin üstünde olduğunu, aslında çok iyi olduğunu fark ediyorsun. Jarvfjallet de alsan koçaklı modelini al derim.
  • nhk ni youkosu  (28.10.21 23:26:37 ~ 23:27:00) 
Alefjall aldım aşırı memnunum ama TC’de o parayı vermezdim. Markus falan uzun süre oturulacak sandalyeler değil eğer kuyruk sokumu ağrınız falan varsa.


  • beyond a learner  (28.10.21 23:42:41) 
markus'u yaklaşık 4 yıldır evimde kullanıyorum. şirketteyse daha uzun yıllar boyunca steelcasein müdür koltuğunu kullanan biri olarak rahat olduğunu söyleyebilirim.

bana göre tek eksiği kolçak boyutu oldu. steelcasede kolçak boyutu ileri-geri ve yukarı aşağı indirilebiliyordu, bunda (bana göre) biraz alçak ve haliyle masa altına girmediği için kolumu rahat dayayamıyordum.

ben de amazondan'dan şu kolçak süngerini aldım, süper rahatım.
www.amazon.com.tr

bu arada markus'un en sevdiğim yanlarından biri arkaya yaslanma sertliğini istediğiniz kadar ayarlayabilmeniz. oturağı rahat ve kendinden bel desteği veriyor. bence bu fiyat aralığında kesinlikle düşünülebilinir.
  • tempor  (29.10.21 00:37:12) 
markus var 3 senedir bende de. bel konusunda üstteki arkadaşa katılıyorum. bel sıkıntım büyük ve sandalyeye oturduğumda çok güzel destekliyor. baş ve popo pedleri sönme yapmadı hiç ama kolçakları çok aşağıda, masaya uygun değil.


  • bisorumvargaliba  (29.10.21 01:23:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.