[]

shiba coin

bu coinler neden çıkıyor? millet analiz manaliz kasıyor ama büyük ihtimalle spekülasyondan dolayı çıkıyor. bu spekülasyonları kimler yapıyor? nasıl önceden haberdar olabiliriz? telegram grupları, reddit, 4chan gibi yerlerdeler sanırım. sürekli belirli coinler çıkıyor. kimler yükseltiyor bunları?




 
meme coin bunlar. her gün onlarcası çıkıyor. şans meselesi


  • birmilyonunvarmi  (28.10.21 14:32:55) 
Bunlar hype sonucu yükseliyor. Yani ilk Doge çıktı Elon Musk onu sıfır altyapıyla yükseltince rakip olarak Shiba çıktı o da aynı şekilde komünitelerin pump'lamasıyla buraya kadar geldi, diğerleri de bunları takip etti. İnsanlar 1 cent'le 1 cent'in binde biriyle milyoner olabiliriz heyecanıyla yapıyor böyle başka bir izahı yok. Ha böyle diyorum ama ayıplamıyorum yanlış anlaşılmasın bende de var Shiba.


  • Zaman Tamircisi  (28.10.21 14:39:35 ~ 14:43:36) 
bu hype neden şu an oldu peki? yazın çıkmış sanırım ama şu an patladı. bu kontrollü bence. rastgele almaktansa çıkış noktası neresi ise öğrenirsek haberdar oluruz belki. analiz kasmak saçma bence çünkü.


  • black mamba  (28.10.21 15:00:47) 
Hayır şu an patlamadı buraya gelene kadar 4-5 defa bu şekilde yükseldi. Yani Binance'a gelmeden Gate.io'da falan patlamıştı sıfırların çoğunu o dönem attı, Binance'a zirveden girdi geçen sene millet tepeden aldı sonra çakıldı, işte o esnada biçok kişi içeride kaldı o şekilde bi komünite oluştu baya da seveni var. O dönem en tepeden alan kişi elindekini satmadıysa eğer bu bikaç gün içinde yaptığı ATH ile zararını çıkarmış oldu. Yani bunların illa ki bi pump grupları vardır ama ben bilmiyorum o kadarını.


  • Zaman Tamircisi  (28.10.21 15:30:48) 
Aslında bu dönemlik yükselişler merak ediyorum. Spekülatif olduğunu düşünüyorum. Bu grup neredeyse birlikte hareket edersek daha doğru yerlerden alınıp satılabilir.


  • black mamba  (28.10.21 21:04:24) 
İlk çıktığında elon musk ın bir sahiplenme durumu oldu. Bu yüzden herkes az buçuk bilirdi. O zmaan da tanesi 1 dolar olsa muhabbeti dönüyordu. Ben de çıkınca 15 dolarlık almıştım. Aylarca 5 dolar olarak kaldı. Şimdi şimdi 40 dolar olmuş. Yani başından bir sürü şey geçmiş bir para. Olacakları öngörmek mümkün değildi bana göre.


  • baal  (28.10.21 21:17:51) 
Abi şiban varsa elinde tut illa ki pump yapar denk gelirsin ama "yeni alayım" üzerinden planların varsa hiç bulaşma o kadar dengesiz bir coin ki yarın %70 değer kaybı yaşamayacağının bi garantisi yok. Benim elimde var dediğim gibi ama ben 22'den almıştım o nedenle rahatım, bu noktada almak çılgınlık olur. Ha benim öngörüm en az bi x10 daha yapar buna adım gibi eminim ama yine de para yatırmam bu noktada.


  • Zaman Tamircisi  (28.10.21 21:28:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.