[]

screen recorder yazılımı

ekip arkadaşlarına atmak için ekranı kaydetmem gerekiyor ama iyi bir program bulamadım.

bulduklarımda ise genellikle flu çıkyıyor webm kaydediyor sonra onu mp4 yaparken kalite gidiyor vs.

güzel bir program ne var acaba?

 
Sadece ekran kaydı olacak ise PowerPoint'te (evet MS Office) Ekle menüsü altında ekran kaydı mevcut. Üstüne mikrofondan ses kaydı da yapılıyor.


  • himmet dayi  (28.10.21 13:18:05) 
başka yazılımlar vs kullanıyorum video editliyorum vs vs vs sadece office yok yani


  • duyurukullanıcısı  (28.10.21 13:25:53) 
  • halanne  (28.10.21 13:31:29) 
Onu demek istemedim.

İstediğin programı kullan. O sorun değil. PowerPoint'in içinde ekran kaydı alabileceğin bir bölüm var. İstediğin herhangi bir şeyin ekran kaydını alabilirsin. Söylemek istediğim şey şuydu; atıyorum bi tuşa basınca fare imleci etrafında halka oluşsun, diğer yerler kararsın, yok efendim baloncuk çıksın içinde yazı görünsün vs. Bunlar yok. Onun dışında normal ekran kaydı alınıyor PowerPoint'te
  • himmet dayi  (28.10.21 13:40:24 ~ 13:40:52) 
viking recorder lite.

kullandığınız işletim sistemine uygun versiyonu varsa çok başarılı. bir sürü seçeneği var, fps de seçebiliyorsunuz ve tamamen ücretsiz olmasına rağmen herhangi bir kısıtlama söz konusu değil.
  • killerbee  (28.10.21 14:43:10 ~ 14:43:32) 
bir sürü yazılım var ama ortalama bir kullanıcı için en kolayı zoom yükle kendi kendine bir toplantı başlat, ekranını paylaş ve kaydet.

Sonra bu kaydı (mp4 olarak veriyor) ekip arkadaşlarına gönder.

Şu dönemde hepimiz uzaktan çalışırken zoom yüklü olmayan bir pc kalmadı gibi bir şey sonuçta.
  • yeninesiltupcu  (28.10.21 16:22:17) 
OBS Studio bedava ve her işi görebilecek bir yazılım.

Ders vermek gibi bir amaç varsa Camtasia Studio'nun mouse ve klavye kaydetme şeyleri güzeldi (ama paralı)

Ek olarak, Mac kullanan varsa QuickTime'ı açıp "dosya->yeni ekran kaydı->kayıt yap" ile çok rahat kayıt yapabilir.
  • nhk ni youkosu  (28.10.21 16:46:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.