[]

Covid miyim?

Merhaba arkadaslar

Son bikac gundur basimda ince bir agri, arasira gelen oksurukler, sol bacagimin on kisminda ve kasik bolgesinde, diz kapaginda agri var. dun gittigim doktor alerjik rinit teshisi koydu sprey ve surup verdi ama emin degilim. Oksurunce beynim zonkluyor ve cigerlerimde bir agri var icim aciyor derler ya oyle bisey. Burnuma o gerzek cubugu sokmadan covid oldugumu nasil anlarim daha onemlisi cift doz asim var eger ki covidsem bunu ne zaman atlatirim.

Tecrubeleriniz altin degerinde.

 
İngiliz Mirror gazetesinde yer alan habere göre, burun akıntısı , baş ağrısı , hapşırma , boğaz ağrısı ve koku kaybı son dönemin en yaygın 5 semptomu arasında gösteriliyor

cevrende benzer semptom gosteren var mi? varsa mecburen test yaptiracaksin.
  • buenosdias  (28.10.21 11:46:54) 
Seyahatler nedeniyle 20den fazla covid testi yaptirmisimdir sanıyorum; öyle korkulacak bir şey değil, 5 saniye suruyor zaten en fazla. İlk gittigimde ben de çok gerilmistim.

Alerjik rinit de olabilirsiniz, covid de. Bunu belirlemenin en kesin yolu test. Aşılı da olsanız covid kapma riskiniz var malum, kendi kendinize teşhis koymak yerine gidip test yaptırarak içinizib rahat olmasını sağlayabilirsiniz.
  • fraise  (28.10.21 11:49:58) 
Kendi tecürbem değil ama alerjik rinit dediğiniz için benzettim.

eksisozluk.com

Doktorunuz kan testi isteseydi o da tanıda yol gösterici olabilirmiş. (Test istemediğiniz için söylüyorum bunu)

Kendinizi karantinaya aldıysanız, kimseyi riske atmıyorsanız test yaptırmadan da iyileşmeyi bekleyebilirsiniz. İki doz aşılılara ilaç önermeyen doktorlar var. Pozitif olsanız da süreç farklı işlemeyecekse test yaptırmasanız da olur.
  • hair freak  (28.10.21 12:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.