[]

Kettle ve sürahinin içini nasıl temizlerim?

Elim girmiyor. Nasıl temizleyebilirim?




 
uzun saplı fırçalar var 1 milyoncularda onlardan alıp bilimum temizlik kimyasallarıyla çalkalayıp durulayabilirsin iyice


  • nahtoderfahrung  (27.10.21 17:34:24) 
Marketlerde kettle için kullanılanilir kimyasallar var, kireç çözücü kategorisinde ama kettle diye özellikle belirtilenlere bakın. Ben Frosh almıştım, iyi temizledi.

Edit: Ben kimyasal diyorum da, sirke bazlı falan bir üründü benim de kullandığım.
  • dreamnesiac  (27.10.21 18:41:58 ~ 19:06:05) 
Kettle'ın temizlik ihtiyacı kireçten olur diye tatmin ediyorum?

Hiç kimyasala falan gerek yok. Gidin limon tuzu alın marketten, kettle'da kaynattiginiz suyun içine 1 yemek kaşığı atın. Suyu sıcak tuttuğu modda yarım saat beklesin son 1 kez daha kaynatın dökün lavaboya. Sonra da suyla çalkalayın, içi pırıl pırıl olacak.
  • materyalist imam  (27.10.21 18:52:07) 
materyalist imam +1
Hatta ben kaynatmadan geceden ağzına kadar su ve 1-2 kaşık limon tuzu atıp bırakıyorum. Sabah çdöküp temiz suyla çalkalıyorum.

Sürahi de aynı şekilde, içine 1/4'üne kadar sıcak (kaynar değil, kendinizi yakmayın) su ve bir kaşık limon tuzu koyun. Kapağını kapatın (ya da kapağı yoksa streç filmle falan, bir şeyle kapatın) sonra bütün hıncınızı sürahiden çıkarır gibi hiddetle ve şiddetle sürahiyi çalkalayın. Sonrasında temiz suyla çalkalayın.
  • kobuzchu kiz  (27.10.21 19:00:06) 
Sirke ve su koyup kapagini acik birakip 15 dakika kaynatiyorum. Sonra kapatip soguyana kadar bekletiyorum.


  • congratulationsyouwon  (27.10.21 19:11:56) 
limon tuzu temizler


  • all girls dream  (27.10.21 22:35:23) 
Limon tuzu +1

Su ve limon tuzunu ekleyip kaynatın, kaynadığı an bütün kireç ve kir kaybolacak.
  • John Bloor  (28.10.21 10:22:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.