[]

bitki kurtarma timi

hangi akla hizmet böyle bi şey yaptık bilmiyorum ama ofisi ilk açtığımızda birkaç tane bitki aldık ofise ve şu sıralar hepsi can çekişiyor. bakımı kolay şeyleri alalım dedik, hiç de kolay değilmiş ve biz bu konuda berbat bi ekipmişiz. şimdi bu bitkileri çöpe atmak istemiyoruz ki henüz o kadar ölmüş değiller. bizde kalırsa kurtarabileceğimizi de sanmıyorum. bitki bağışı ya da ne bileyim böyle bitkileri toplayıp adam eden onlara huzurlu bir yuva sunan kurum, kuruluş, kişi, organizasyon artık her neyse var mı öyle bi şeyler?




 
bitkilerin fotoğraflarını çekip paylaşsanız, kim olduklarını anlasak belki birkaç tüyo versek ve yerinde kurtarsak çocukları?

benim bildiğim nomadplants var instagramda, arada bitki bakımına gittiğini görüyorum ama sanıyorum ki istanbuldalar. siz neredesiniz?
  • evde liyakat kalmamis  (26.10.21 12:01:38) 
Ben burayı duymuştum.

cembotanic.com.tr

Bence de kendi ortamlarında alışık oldukları yerde iyi bakılmak daha iyi olabilir, çevrenizde bu işlerden anlayan birileri varsa onlar kısa sürede hayata döndürebilir. Türlerini bilirseniz biraz araştırmayla neye ihtiyacı olduğunu, neyi yanlış yaptığınızı bilip siz de kurtarabilirsiniz. Her bitkinin su ışık toprak ihtiyacı farklı olabiliyor.
  • hair freak  (26.10.21 13:18:52) 
var ve aratabilirsiniz lokasyonunuza göre.


  • janderzel zartanyan  (26.10.21 19:05:12) 
Ne yaptınız bilmiyoru, başka b0ri soruya cevap verince aklıma geldi, türlerini öğrendiyseniz ve kendiniz bakacaksanız bu sayfayı faydalı buluyorum.

azbitki.com
  • hair freak  (29.10.21 14:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.