[]

araba ayna kapağı yolda kendiliğinden düşer mi?

perşembe günü izinliydim, yazlığa gittim.
bahçede arabanın üzerine biraz su tuttum, camlara vs.

ayna kapağı vardı çok eminim.

sonra yola çıktım, eve geldim. apartmanın otoparkına park ettim. park ettiğim yer apartmanın bahçesi. arabanın sağ tarafında da bahçe duvarı var. yani kimse geçmiyor.

cuma günü arabadan bir şey alacak oldum, bir baktım sağ ayna kapağı yok.

acaba çalındı mı yoksa yazlıktan dönerken yolda kendiliğinden düşmüş olabilir mi?

sağ aynayı tam 2 yıl önce başka bir yerde çarpmıştım, orjinali ile değişmişti. Öyle sallanır, Allaha emanet duran bir hali yoktu. Sonra da sürtmedim bile.

(2015 model yaris 45.000 km'de)

Pandemi başından beri evden çalıştığım için pek kullanmıyorum ve hep aynı yerde park halinde.

Yolda düştüyse sorun değil de apartmanın bahçesinde hırsızlık ihtimali ürküttü.

 
Düşebilir. Kapak basit bir parça, tırnaklarla takılıyor ayna bütününe. Durduk yere düşmez elbette ama belki siz fark etmeden biri park ederken çarpmış, tırnakların kırılmasına sebep olmuş olabilir. Belki de siz yolda sürerken çarpmış olabilirsiniz bi ihtimal. Çalınacağını sanmıyorum 20-30 liralık bi plastik için kim niye hırsızlık yapsın. Bana mantıksız geliyor.


  • himmet dayi  (25.10.21 00:27:30) 
Benimkini çaldılar park halindeyken. Seninki de muhtemelen çalınmıştır.


  • sckxyss  (25.10.21 00:31:37) 
Aynanin dusmesi basima geldi de kapagin dusmesine hic denk gelmedim cunku etrafindan centikli, hatta icerden vidali falan olmasi lazim (birkac kere kapak degistirdim o yuzden cikarip takmasi kolay degil biliyorum), calinma olasiligi yuksek.


  • cooperr  (25.10.21 00:42:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.