[]

Fransa Gezi

Merhabalar, bir süreliğine gezmek için Paris’te olacağız. Bir gecelik de başka bir şehre gidip kalıp gezelim diye düşünüyoruz. Biraz araştırınca Bordeaux ve Lyon arasında kaldık. Hangisini tavsiye edersiniz gezmek için?




 
lyon çok güzel bir şehir. tete d'or şahane bir yer.


  • spoink  (24.10.21 20:31:08) 
2 defa lyona gitmiş biri olarak lyonu öneririm


  • the coolest dude  (24.10.21 21:29:06) 
Neden lyon ya da Bordeaux ? Bordeaux'da totalde 1 hafta kadar bulundum, lyon'da da 2-3 gun (yakin oturuyorum). Yemek için lyon derim ama sanki bordeaux daha gorulesi gibi.

Bana kalsa tabi bu sehirlere gelene kadar gorulesi cok yer var. Trenle cok uzak olmayan; amiens, chantilly, mont st michel, normandy vs.

Neden Bordeaux ya da lyon?
  • logisticsmanager  (25.10.21 00:52:22) 
Bordeaux, bağ rotasında gezilecekse gidilecek bir yer bence; onun dışında pek özellikle görülecek bir yeri yok.


  • anthemis nobilis  (25.10.21 08:39:56) 
@logisticsmanager ,bu ikisinden biri olmak zorunda değil aslında, biz sadece ilk bakışta bu iksini düşünmüştük


  • guguklusaat  (25.10.21 14:35:14) 
@guguklusaat; vallaha Paris yakınlarında gezilecek o kadar güzel şehirler var ki lyon ve bordeaux'a gelene kadar zaman kalmaz bence. Yasanacak yer desek farkli ama gezilecek yer olarak ilk 10a koymam ikisini de.

Özel mesaj attim size.
  • logisticsmanager  (25.10.21 14:59:02) 
Hava güzelse Étretat'ayı tek geçerim.


  • noluyo yaa  (25.10.21 16:04:36) 
Lyon'u mutlaka görmelisiniz.


  • tss  (25.10.21 16:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.