[]

bana kitap önerir misiniz?

Son 2 aydır aşırı bir okuma isteği geldi bana. Önceden de çok severdim ama evlendiğimden beri 3 yıldır doğru düzgün kitap okumamıştım. Eylül ayında 3 kitap bitirip şimdi Ekim ayında Yüzüklerin Efendisi'ne başladım. İlk kitabın bitmesine 67 sayfa var. Sonra Veronika Ölmek İstiyor'u okuyacağım. Sonra Yüzüklerin Efendisi'ne devam. Aralık sonunda Yüzüklerin Efendisi'ni tamamen bitirmek istiyorum, hedefim bu. Kalan zamanda da başka kitaplar okumak istiyorum.
Bir de J.R.Tolkien'in bu dünyayla ilgili diğer kitaplarını önerir misiniz ve okuma sırası ne olmalı? D&R'da dün Beren ve Luthien ve Hobbit'i gördüm ama emin olamadım.
Yalnız lütfen bana kitap önerir misiniz?
Sürükleyici olan her kitabı okurum. Polisiye-gerilim kitapları hoşuma gidiyor. Onun dışında Masumiyet Müzesi, Bin Muhteşem Güneş gibi kitapları da çok seviyorum ama vıcık vıcık romantizm kokan kitapları pek sevmiyorum. Masumiyet Müzesi, Türk filmlerini andırdığı için çok sevmiştim..
Teşekkür ederim.

 
Şu kitabı beğeneceğinden eminim

www.dr.com.tr
  • Mirket  (24.10.21 15:57:56) 
Valla madem yuzuklerin efendisine baslamissin oncelikle o seriyi bitir bence, yarida birakirsan eru carpar. Ondan sonra da hobbiti cabucak okuyabilirsin. O evren hakkinda daha fazla detayli bilgi almak istiyorsan direkt silmarillion kitabina gecebilirsin orada oldukca fazla detay var. 'Yok ben tarihceyi falan degil hikayeleri okumak istiyorum' diyorsan o kitapta yer alan hurin'in cocuklari, beren ve luthien gibi hikayelerin daha kapsamli sekilleri olan kitaplarini okuyabilirsin.


  • j r r tolkien hayrani  (24.10.21 16:00:01) 
Valla ben en son Erlend Loe' den Doppler' i okudum. Şimdi ise Ralph Ellison'dan Görülmeyen Adam'ı okuyorum. İkisini de öneririm.


  • Amaranta ursula  (24.10.21 16:29:35) 
Okumadıysanız mutlaka Gulyabani
Kaplan! Kaplan!
Silo serisi
Algernon'a Çiçekler
Mezbaha Beş
Erdem Yılı
Fantastik serileri seviyorsanız Kara Prizma'yla başlayan Işıkyaratan serisi
Madde 22
  • kobuzchu kiz  (24.10.21 16:35:23) 
Dune


  • old possum  (24.10.21 16:42:30) 
Dune +1


  • selfdestruct  (24.10.21 16:46:51) 
Kral Katili Güncesi serisine başladım tam olarak seninkine benzer hislerle. Uzun zamandır da aklımda olan bir seriydi. Aklının ucunda bulunsun, çok güzel gidiyor.


  • lüzumsuz adam  (24.10.21 18:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.