[]

Her isteyene pcr yapılıyor mu?

Ameliyat olacağım, ailemin refakatçi olması için pcr testi gerekiyor. Ama özel hastanede yaptıeaak 2 kişi 500 tl ödeyecekler. Devlet hastanesine gidip durumu anlatsak semptom göstermeseler de test yaparlar mı ücretsiz? Yoksa illa semptom göstermeleri mi lazım?

İşe giderken falan aşısız olduğu için pcr vermek durumunda kalan insanlar elini kolunu sallayarak devlet hastanesinde yaptırabiliyor mu?
Biz göztepe sak ya gideceğiz. Şimdi şehir hastanesi oldu yeni adından emin değilim.

 
Elini kolunu sallayan herkes yaptırabiliyor. Sebep soruluyor tabii. "Yakın temaslıyım, iyi hissetmiyorum" tek başına yeterli. Geçmiş olsun şimdiden.


  • IncredibleMau  (23.10.21 20:06:01 ~ 20:07:03) 
@ incrediblemau Ama bu durumda da izolasyon ile alakalı mesaj geliyor. Ama buna yapılacak bir şey yok sanırım. Bir de yakın temaslıyım diyince temas ettiğin kişinin tcsini sormuyorlar mı?


  • zimbirik  (23.10.21 20:07:40) 
1 ay önce iki kez test oldum. Yine benim gibi o ara test olan bir sürü kişi var. Hiçbir şey sorulmadı. Yakın temas mutlaka aynı evde yaşadığın anlamına gelmez. İkameti aynı evde olan kişilere galiba otomatik mesaj gidiyor ama. Tc vs sorulmuyor ama, eminim.


  • IncredibleMau  (23.10.21 20:12:45) 
boğazım ağrıyor desen yaparlar.


  • jelly bear  (23.10.21 20:15:03) 
evet. sorarlarsa iş yeri istedi, kurs istedi, tiyatro istedi, konser istedi de geç.


  • Whily  (23.10.21 20:24:02) 
Refakatci olarak hastaneye gidicez vs dediklerinde fevlet hastanesinde ucretsiz yaptiriyorlar. Yaklasik 40 gun once babam hastaneye yatarken annem ile ikisi bu sekilde ucretsiz yaptirdilar.
Gecmis olsun.

  • the end of time  (23.10.21 22:13:25 ~ 22:13:43) 
İzolasyon mesajı her türlü geliyor zaten. Yurtdışına çıkacağım diyebilirsiniz, konsere veya maça gideceğim de diyebilirsiniz. Kimseye birşey sormuyorlar. Ücretsiz bir şekilde herkes pcr yaptırabildiği için aşılanmayanlar arasında kimse aşı olmaya da gerek duymuyor.


  • curukturpkokusu  (23.10.21 22:38:30) 
Eşimin doğumuna girebilmek için test yaptırmam gerekiyordu.

Devlet hastanesinin acil bölümüne gittim. iş yeri test istiyor dedim, bitti.
  • kaiserr76  (24.10.21 04:22:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.