[]

Camı çok rahat silen ve leke bırakmayan bez?

Herhangi bir mikrofiber bez yeterli olur mu yoksa bir zamanlar yabancı bir akrabamız bize geldiğinde bir cam bezi bırakmış. Annem onu kaybetti ama hep söylenir durur o bez çok iyiydi fısfıs yapıp silerdim leke falan kalmazdı diye. Hatta sanırım suyla sildiğinde bile leke bırakmıyormuş.

Diğerleri daha uğraştırıyor demek ki diye anlıyorum..


 
güderi bez olabilir. ben araç camını onla siliyordum leke meke kalmıyordu.


  • false pretension  (23.10.21 19:33:17) 
rossman'da böyle bezler var ve mikrofiber değil. camı hakkaten çok iyi siliyor.


  • giovanne  (23.10.21 19:46:20) 
Cam bezi adıyla özel satılan bezler var. İz bırakmaz.

www.migros.com.tr
  • Mirket  (23.10.21 20:01:32) 
Havlu gibi değil de çapraz dikişleri olan fiber bezler cam konusunda iyi epey.

mcdn01.gittigidiyor.net

Ama hala gazetenin sildiği gibi cam silen başka bir şey görmedim :D
  • hedep  (23.10.21 20:43:55) 
Mikrofiber bez olmuyor. Cam bezi var ondan alacaksin. Onun da iyisinden al, 5tl lik olanlar bir halta yaramaz.


  • stavro  (23.10.21 22:35:03) 
Oto yıkama yapan yere malzeme getiren adamdan almıştım bir mikrofiber. Tam da dediğinizi yapıyor.


  • oligomer  (24.10.21 08:12:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.