[]

Ödeme bakımından nasıl alayım şu telefonu

Benim bir telefon almam lazım. Maasım asgari veya altinda. Ucretli öğretmenim. Gecen sene bir ihtiyacım için halkbanktan (maaş hesabim) hizli kredi cekmistim. 3 bin 500 civarinda. Zamaninda odedim hicbir sorun cikmadi. Ama bu sene telefon almak icin basvurdugumda onay vermedi subeye yonlendirdi. Bugun şubeye gittim. Pek yapilcak bi sey yok dediler. Ucretli ogretmenlikten dolayi pek olumlu olmuyomus. E o zanan da ayni isi yapiyodum verilmisti dedim. Internetten bir kere onaylanmasi her zaman onaylanacagi anlamina gelmiyor dedi bankaci.

Durum boyle. 4 bin tl hizli kredi cekip 2800 ile tepfon alacaktim.O kadar kararsizliktan sonra icime sinen bir telefon da bulmustum. Oppo a 73.


Telefona cidden ihtiyacim var ve ekonomi de belli. Daha fazla pahalilasmadan alayim diyorum. Maasim da belli. Musterisi olmadigim herhangi bir bankanin bana kredi verme durumu nedir. Ne onerirsiniz? Kredi kartim yoktu halkbanka gitmisken actirdim 3 bin limit olsun mu dediler olsun dedim. Hic kullanmisligim da yok kullanasim da. Bu hizli krediyle isimi gorup rahat etmek istiyodum. 5 6 ayda odeyince pek faiz de olmuyo.ilac gibiydi. Keske baska bankadan sansim olsa ya da halkbank tekrar verir mi sizce? Bankaci arada sansinizi deneyin ama internetten basvurmaya calisin dedi.

 
teknoloji marketlerin bankalarla anlaşmaları oluyordu, bazıları faizsizdi hatta. o şekilde vatandan fibabank aracılığıyla telefon almıştım ben pandemiden önce. fibabankla daha önce bir münasebetim de olmamıştı. bu uygulamalar devam ediyor mu bakabilirsiniz ama bir banka reddettiyse diğerlerinde de ret yeme riski yüksek maalesef.


  • hadsafhada  (21.10.21 21:22:51) 
hattınız faturalıysa hattınızın üstüne alabiliyorsunuz. vodafonde da vardı


  • efruz  (21.10.21 22:05:41) 
en iyi 1. secenek - hattin uzerine almak, 2.secenek telefon satan yerlerin anlasmali oldugu bankalarin kredisi.

ikisi de kredi puanina vs bakiyor, bir banka reddettiyse bu gecmistir kayitlara. bi ihtimal biri daha kolay veriyor olabilir. cok basvurmanizi onermem, yanlis hatirlamiyorsam reddedildikce dusuyordu puan
  • fakyoras  (21.10.21 22:18:27) 
neden o kredi kartıyla nakit avans çekip taksit yapmıyorsunuz? fatura üstüne alınca fiyat farkı oluyor. bir yakınım 1-2 bankadan kredi alamayıp ceptetebden almıştı yakın zamanda.


  • kahoan  (21.10.21 23:08:19 ~ 23:09:05) 
Deniz bank bana sorgusuz sualsiz 3500 kredi vermişti. Bi deneyin derim.


  • photo85  (22.10.21 00:58:08) 
Fiba da herkese kredi çıkıyor. Anlaşmalı olduğu teknoloji market üzerinden direk kredi alıp ürünü satın alabiliyorsunuz.


  • zimbirik  (22.10.21 09:49:53) 
En iyisi işbank aidatsız kredi kartına başvurup ona taksit yapman en iyisi olacaktır.İş bankası ve garanti bankası flexi karta maaşının bir tık fazlasına kredi kartı veriyor.Hiç avans hesabıymış krediymiş girme cebinden her türlü misliyle fazla para çıkar.2860 maaşı olan adama 3750 tl avans hakkı tanıyor banka,düşün artık...


  • smokee  (22.10.21 11:01:03 ~ 11:02:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.