[]

Ara öğünsüz çalışan diyetisyen

Arkadaşlar diyetisyenlerin neredeyse hepsi belli bir formatta, ara öğün bıdı bıdı şeklinde ilerliyorlar. Ben mesela aralıklı oruç vs yaptıranlarla çalışmak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz kimler var?




 
Ya sen çözmüşsün zaten konuyu diyetisyeni ne yapacaksın illa birinin sana if yap ara öğüne gerek yok toplam alman gereken kaloriyi hesapla biraz altında kalori al demesini mi istiyorsun ben dedim işte byradan devam et. Ha bunları yapıp kilo veremiyorsan sorun belki de hormonlarındadır. Kadınsan eğer kilo veremeyen kadınların %90'ı bozuk hormon sistemi nedeniyle kilo veremiyor.


  • Zaman Tamircisi  (21.10.21 17:26:07) 
@zaman tamircisi şu ara öğünlü sistemle zamanında kilo vermiştim ama şimdi aralıklı oruç ve kalori hesabıyla veremiyorum kilo ne yazık ki. Hormonlarıma baktıracağım.


  • damba  (21.10.21 18:01:22) 
Aralıklı oruç çalışan çok var ya. Çevremde ben dahil çoğu tanıdığım kişi diyetisyenin aralıklı oruç planıyla kilo verdi. Aralıklı oruç için değerlerin sağlıklı olması gerekiyor.

Benim gittiğim Gamze Ekinci
  • jazzabel  (22.10.21 00:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.