[]

windows 7, sql server 2008, VS 2010

arkadaşlar pc'de kurulu olanlar şunlar; vista business, sql server 2005, VS 2008. simdi ben askere gittim geldim. baya bi yazılım olayından geri kaldım. zatende bilgeadamdan yeni mezun olmuş junir developer olarak görüyordum kendimi. o sebeple 1-1.5 aylık bir tekrarlama moduna gireceğim. ama bundan önce, pc'ye sql server 2008 ve visual Studio 2010 kurmak istiyorum. simdi makinede mevcut olanları kaldırıp(sql 2005 ve vs2008) daha sonra yenileri (sql2008, vs2010) kursam sorun yaşayacakmışım gibi geliyor. zira ben o sql serverı ne zaman kurmaya kalksam %99 hep hatayla karşılaşmış, saatler süren uğraşlar, google'da yardım destek aramalar ile birlikte en sonunda öyle kurmayı başarabilmiş bir insanım. ta ki vista home premium pc'ye vista business yaptığım bir zaman vardıki o zaman hiç hata vermeden kurmuştum. bi o var yani. şimdi bu işin en kolayı nasıl olur. yani formatlayıp, windows7 kursam pc'ye ardından tekrar programları yüklerken sıkıntı olurmu.




 
en temizi formatla windows7'ni kur sonra sql server ve vs'nu kur. sorun yaşamazsın merak etme.


  • poyzn  (05.06.10 00:11:44) 
kasma VM'de XP uzerine kur benim gibi


  • erich  (05.06.10 00:13:22) 
nsa'da hicbir sorun cikmaz. kaldirip yuklesen de cikmaz, win7 kurup yuklesen de cikmaz. ben yaptim oldu. tavsiyem once sql server sonrasinda vs kurmaniz yonunde.


  • crucio  (05.06.10 00:15:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.