[]

Sifir araba bulamamak

Merhaba, anneme araba almak istiyoruz ancak bayilerde araba yok sanirim.
Hepsini tek tek aramadim, ancak kuzenim aldigi icin biliyorum kia sorento var mesela kia'larda.

Boyle bildiginiz, hemen teslim alabilecegimiz araba var mi?

Tesekkurler.

 
ablam 10 ay önce aldığı sıfır ford puma'yı satıyor boşandığı için. sıfırdan tek farklı 5 bin km olması. ilgilenirseniz yazın.


  • denizmaniaherif  (20.10.21 11:41:22) 
Hangi araçtan alacaksınız? Benim bildiğim Subaru XV var mesela bayilerde. Ama muhtemelen tek kriteriniz bayide olması değildir. Egea da bulunabilir mesela.

Kia Rio, Polo, Ibiza gibi modeller çok sattığı için bulunamıyor.
  • himmet dayi  (20.10.21 11:41:47) 
Sehir icinde rahat kullanabilecegi, guvenlik donanimlari iyi olan, saglam bir araba almak istiyoruz. Babam vefat etmeden once honda city almak istiyordu annem icin ancak bulabilecegimizi hic sanmiyorum. Babamdan kalan crv ye annem cok buyuk ben onu kullanamam dedigi icin yeni araba arayisindayiz.

Fiat, peugeot, citroen ve opel isteyecegini sanmiyorum. Suv tarzi cok istemedi, ya daha ufak bir sedan, ya da b sinifi guvenilir bir arac bakacagiz.

Butcemizi 300bine kadar zorlayabiliriz muhtemelen. Kasim zamlari gelmeden bulabilmeyi ummustum ama zor gorunuyor.

Bu duyuruyu da secenekleri ogrenmenin yaninda biraz da meraktan actim
  • the end of time  (20.10.21 12:19:16) 
bir arkadaşım hyundai ve kia'nın çeşitli modellerini soruyordu bulamadı. Galericilerde 10-20 bin fazlasına varmış ama. :/


  • nhk ni youkosu  (20.10.21 12:38:14 ~ 12:38:26) 
1-2 gün işinizi bırakıp sabah akşam bayileri kovalamanız lazım. kapora isteyen olursa da 1-2 üstüne bişeyler verip fiyat sabitleyin. mutlaka alacaz yolun sonunda derseniz de 10bin papele kıyıp galericiden de alabilirsiniz. yakın zaman da maalesef ciddi zamlar görmemiz olası. bütçeyi de 300'e kadar çıkartırız dediğinize göre %50'nin üst dilimini zorlarız demek bu. dolar artışı vs eklendiğinde o banttaki araçlar dilim atlarsa 350'leri görür 270'lik araçlar.

kendinizi güvene alın. vw araç bulmak daha zorken korelileri bulmak daha olası gibi duruyor
  • avatar is back  (20.10.21 13:03:42) 
çok satılmayan araçlar vardır ancak çoğu marka hem fiyat dengesizliği hem çip krizinden dolayı araç çekemiyor.


  • mikahakkinen  (20.10.21 14:14:36) 
Global tedarik krizleri üretimleri durma notkasına getirdi. O yüzden sıfır araç bulmanız zor olabilir.

Hatta bazı markalar ayıplı satış yapmaya başlamış yurt dışında.
Yani aracın güvenlik ve sürüşünü etkilemeyecek ama konforla ilgili bazı donanımları olmadan satıyorlar. Sonra parça gelince takarız diyorlar.
  • anten  (20.10.21 20:55:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.