[]

apple.com sipariş hk

merhaba, bir ürün satın aldım ama tahmini teslim 12-19 kasım diyor. bu tarihten önce teslim etmeleri görülmüş şey mi? daha erken gelme ihtimali var mı yani?




 
bazen daha erken geliyor bazen de daha geç gelebiliyor. geç gelme sebebi tamamen bizim gümrükten kaynaklı oluyor. benim geçen sene yaşadığım tecrübe(mac mini) ürün çinden 2-3 gün içinde türkiye gümrüğüne ulaştı, gümrükte 10-12 gün bekledi. gümrükten çıktığı gibi ertesi gün elimdeydi.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (19.10.21 14:56:26) 
@duyulmasi, iphone 13 aldım gümrükten mi geçecek ya direkt stokları yok mu bu adamların?


  • my leave requests  (19.10.21 15:05:45) 
çok talep var stok az. o yüzden sistemli gönderiyolar.

o tarihten önce gelme ihtimali var ama az.
  • jelly bear  (19.10.21 15:23:53) 
18 inde alırsın


  • jamswety  (19.10.21 16:35:52) 
Bana daha erken gelmişti son siparişi . İst- Sarıyer


  • dreamnesiac  (19.10.21 17:16:24) 
Erken gelme ihtimali var.


  • nickini vermek istemeyen uye  (19.10.21 18:39:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.