[]

Sigorta çakışması

Ben askerde yedek subayken hic izin kullanmadigim icin 1 ay oncesinde izin kagitlarini doldururarak terhis belgemi aldim.

Geldim sgk ilenise girdim. Simdi e devletten baktimda ben sgk da ise girdigim tarihte aslinda askermisim.

Garip geldi bana. Aslinda izinli oldugum sürecte ise girmisim.

Bu normal mi.

Bu arada askerlik ilk sigorta girisim. Sgk li iste ilk sigorta girisim

 
Yani "teknik" bir hata olabilir ama muhtemelen herkesi izin kullanıyor varsayıp giriş çıkış tarihlerini ona göre giriyorlar. Tek tek uğraşmıyorlardır.

İşe başladığında da aynı gün sigorta yapılır. Sana bir zararı yok, aynı anda iki farklı yerden sigortalı olamazsın diye bi durum da yok. O yüzden bir sorun çıkacağını sanmam.

TSK çok isterse SGK'dan alır zaten parasını, yine senlik bi durum yok ortada.
  • plutongezegendegilmi  (19.10.21 16:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.