[]

Kaliteli nevresim takımı öneriniz var mı?

Şık olmasından ziyade kaliteli bir uyku için en iyisi budur dediğiniz kullandığınız marka/kumaş vs ? link de olur.




 
Taç/madame coco-saten kumaş


  • logisticsmanager  (19.10.21 09:39:51) 
taç linens bu işte iyidir.


  • mikahakkinen  (19.10.21 10:54:57) 
karaca'nın ürünleri de güzel. yalnız nevresim takımlarında enteresan bi şekilde çarşaf olmuyor.


  • naksidil  (19.10.21 11:14:55) 
kesinlikle özdilek
adamlar zaten tekstil grubunda varoldu

  • blackgirl00  (19.10.21 11:36:24) 
yataş. ömürlük.


  • suyin  (19.10.21 14:09:51) 
pamuk saten olması iyi olur. varol markası otellere iş yapar. bir bakın.


  • kullanıcı adı  (19.10.21 14:27:36) 
Ben bu sene tüm nevresim takımlarını yeniledim; Özdilek, karaca home (ki Karaca'nın mutfak eşyalarıni hiç sevmem) ve zara homedan aldım. Zara home olmasa da olur, sırf modellerini beğendiğim için almıştım. Özdilek ve karaca'ninkilerden çok memnunum. Özellikle Karaca'nın uyku setinde kendinden nevresimli yorganlari vardı; iki tane almıştım. Aşırı rahat bir şeymiş. Yorgana nevresim tak çıkar derdi olmuyor, pike gibi seriyorsunuz direkt; çok pratik. Kumaşları da yumoş yumoş.

Edit: hatta karaca için link de koyayım. Biri bu biri de aynı setin grisi ve çift kişilik versiyonlari tabii. www.karaca-home.com
  • fraise  (19.10.21 14:32:59 ~ 14:36:41) 
kış içinse eğer pazen/flanel nevresim takımı öneririm. kışın pamuk saten serilmiş buz gibi yatağa yatmak yerine hemen ısınan pazen her zaman uyku kalitemi arttırmıştır.


  • dedim ben sana  (19.10.21 15:04:47) 
Herkese teşekkürler hepsini araştırıyorum.
Otellerinkini genelde seviyorum nedense o yataklar ve nevresimler hep bi daha rahat geliyor bana.

bir tek şuna gitti aklım ; ( çünkü ipeğe en yakın his bambuymuş sanırım ölye bir vaatleri var.. )
www.chakra.com.tr

koton ve pamukları gidip elledim bugün öğlen english home'da belki her marka farklıdır ama bir fark yoktu ben açıkcası yumuşak ve diri bir şey istiyorum olabildiğince az polyesterli..

fantazi olsun diye ipeklere baktım abi 8000 liraya çarşaf mı olur ? oluyormuş.
  • denizmaniaherif  (19.10.21 16:47:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.