[]

şirketin verdiği ms office hesap bilgileriyle alakalı bilmem gerekenler?

bir mail ve şifre verdiler şimdi office'i kurup oturum açtım ama 1-2 yere verileriniz kaydediliyor denildi 1-2 yerde ortak paylaşılan dosyaları falan görüyorum.

word üzerinde denedim. benim herhangi bir çalışmam karşı tarafa iletiliyor mu? ya da erişim hakları var mı acaba? neleri bilmem dikkat etmem gerekiyor?

not : sadece lisanslı ürün kullanalım diye verildi herhangi bir işim yok, kendi şahsi belgelerim falan için kullanırım hep.

 
dosyaları nerde oluşturduğuna göre değişir. sharepoint veya onedrive vs. gibi seçenekler var. ortak yerlerse başkalarının da yetkisi olabilir aynı yere.

portal.office.com'a girip araştırabilirsin dosyalar nerde duruyor, kimlerin yetkisi var vs.

bir de karşı taraf ile kastettiğin tam olarak ne, çünkü normalde de dosyalar ortak bir alanda olmasa, bilgisayarında dursa bile IT vs. erişebilir onlara da.

yani IT adminlerinin her türlü erişimi vardır. ekstra olarak normal çalışanlardan kimlerin erişebileceği yetkilere bağlı.
  • king lizard  (18.10.21 23:34:58 ~ 23:38:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.