[]

Ada geleceğim etheriumu olur mu?

Sb teşekkürler.




 
sanmıyorum şahsen.


  • rose parks  (18.10.21 00:35:15) 
Avax daha ihtimal dahilinde. Ada’da ihtimal görmüyorum. Ama burası kripto hiç belli olmaz


  • adwokat  (18.10.21 02:33:58) 
(bkz: Ethereum)
Cardano projesi güzel olsa da her şey proje değil. Bitcoin'in bugün bu kadar değerli olmasının, rağbet görmesinin ana sebebi teknolojik altyapısı değil mesela. Öyle olsa ADA çok daha yüksek market cap sahibi olurdu. Ethereum için de aynısı geçerli. Popüler olması için hype lazım. Tüketici ürünlerinde de aynısı var bu durumun. En iyi ürün değil, en popüler ürün en başarılısıdır. Bunun için de marketing lazım, hype lazım, insanların anlayabileceği düzeyde basit olması lazım vs.

Ben aldım bir süre ADA çünkü kağıt üzerinde kusursuz proje. Ama al sat yatırımda hype önemli, es geçemeyiz.
  • bana kedicik derdi  (18.10.21 07:13:14) 
Olmaz. Projeyle teknolojiyle olsaydı Bitcoin'in yüzüne kimsenin bakmaması lazımdı en ilkel teknoloji Bitcoin'in zira ama Bitcoin Bitcoin olarak Ethereum Ethereum olarak Ada da Ada olarak kalır. Shitcoinler arasında bile bir hiyararşi var, oradan hesap et. Kimse "aaa bunun projesi teknolojisi çok güzel hadi bunu en popüler coin yapalım" demez. Neden? Çünkü plan proje kimsenin umurunda değil herkes para kazanmak istiyor.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (18.10.21 07:34:03) 
ada ethereum aksine bir marketing harikası olduğu için oralarda. ortada hiçbir kullanımı yokken o kadar yükselmesi tamamen pazarlama başarısıydı.

ethereum'un rakibi olabilecek çözümler;

solana, fantom veya mansiyon ödülü çok uzak bir ihtimal ama avax.
  • viyana kangurusu  (18.10.21 11:39:33) 
zor abi ya


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (18.10.21 15:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.