[]

ptt kargomu kaybetti bir türlü bulamıyor

ne yapmam lazım soru başlıkta




 
Başıma aynı şey geldiğinde, ptt kargoları getiren kuryeye sormuştum. Paketi tarif etti falan, adres silikti onda, teslim edemedim, getireyim dedi. O sirada ben taşınmıştım alamadım ama bu da bir seçenek.


  • i-pek  (17.10.21 22:31:46) 
yok burda direkt bulunamıyor. bütün kargoları tek tek incelediler. çalındı gibi hissediyorum


  • gizemli dede  (17.10.21 22:37:28) 
Son durumu ne olarak görünüyor? Arayıp şikayet olusturabiliyorsunuz.


  • i-pek  (17.10.21 22:50:13) 
ptt işyerinde bekliyor yazıyor güya


  • gizemli dede  (17.10.21 23:01:02) 
Benim pasaportumu kaybetmişlerdi. Yurtdışına çıkmama bir gün kala bir sonuca varamayınca ptt bölge müdürüne ulaştım. Yurtdışında iş bulduğumu pasaportum olmazsa gudemeyeceğimi, gidemezsem tazminat davası açacağımı söyledim. 6 aylık bir iş için 6 aylık maddi zararımı karşılamak zorunda kalacaklardı. İstedikten sonra buluyorlarmış. Pasaportun Kıbrıs'ta olduğunu anladılar. Ankara'dan mersin'e ordan da Tarsus'a gelecek kargo kktc'ye nasıl gitmiş bilen yok. Salak salak 1 günde yetişmesi imkansiz dediler. Hata yapan memuru bulun, uçağa atlayıp gitsin, pasaportu alsın akşam uçağıyla dönsün, gece yarısı da taksiyle gelsin pasaportumu versin. Ben de sabah uçağa yetişeyim dedim. Öyle de oldu :)

Bölge müdürü ulaşıp tehdit edin. Bu ulkedet işler böyle yürüyor. İki günde çözülmezse şikayet edersiniz.
  • burty  (18.10.21 02:01:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.