[]

Cilt Bakımı Cahiline Öneri

Selamlar,
Artık daha profesyonel bir bakım ve mümkünse fondotensiz/bbsiz bir şekilde dışarı çıkabilmek istiyorum.
Clinique antiblemish fondoten kullanıyorum, kullanmakta amacım renk dengesi, canlılık ve pütürleri düzlemek. Temiz, duru bi cilt için bütçe, zaman ve emek arayacak duruma ancak ulaştım.
Kadıköy ve çevresi veya avrupa yakasında nişantaşı çevresinde güvenilir bir klinik var mı cilt bakımı yapan? Ne tür bi bakım daha faydalı? Yok altın ışıltı yok bilmem ne 2k’lık paketler önerdiler.. ben şöyle 2-4 seans gideyim duruma bakayım istiyorum.

Bunlar dışında ne öneriyorsunuz? Akşam düz temizlik yapıp nemlendirici sürmekten başka bişey yapmıyorum. Dışarıdan ara ara çinko/biotin takviyesi alıyorum. Bunlar olmasa zaten full komedon olacak.
Estee lauderin advanced night’ını aldım buna başlayacağım bi de.
Thanks.

 
Çisem Çakır'ın youtube kanalını izle bence. Cilt bakım rutini ve ürün tavsiyesi konusunda oldukça faydalı oluyor.


  • chitosan  (17.10.21 13:35:41) 
Ben bunların hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. 37 yaşındayım cildime ne nemlendirici, ne de bir temizleyici kullandım bugüne kadar. Cilt bakımı yaptırmadım.
Sadece düzenli ve en az 8 saat uyku, bol su ve sigara içmeyerek güzel bir cilde sahibim. Öyle sabunlar, tonikler falan gereksiz şeyler.

  • sta  (17.10.21 13:37:55) 
@sta
Valla konumuz sizin gibi şanslılar değil bence :) evet, genetik ve çevresel faktörler olmak üzere çok değişken var. Herkes aynı oranda sağlıklı değil, bazen destek şart oluyor.
Para tuzağı olayına katılıyorum ama bir kısmı da gerçekten işe yarıyor olmalı; bunlar hangileri merak ettiğim bu .
  • rewlack  (17.10.21 13:41:40) 
caddebostan estemed'i merkez olarak tavsiye ederim.
onun dışında hydrafacial falan yaptırabilirsiniz.

geceleri serum olarak advanced night repair'i kullanırsınız tonik üzerine, nemlendirici altına.

bir de bence iyi bir göz kremi lazım.
ben kiehl's'ın avokadolu göz kreminden çok memnunum ama yüzlerce ürün var tabii.

cildinize neyin iyi geleceğini anlamak için güvenilir markaların mağazalarına ve/veya bazı kliniklere gitmelisiniz.

ayrıca doğru düzgün markaların, doğru düzgün ürünleri para tuzağı değil tabii ki.
kimse o paraları boşuna vermiyor.
farkı iyi bir krem ya da serum kullanırsanız anlıyorsunuz zaten.
  • blatta hiberna  (17.10.21 14:35:38) 
O dediginiz bakimlara dunya kadar para verdim, pandemi ile bırakmak zorunda kaldim. İyi de oldu gerci.
Pandemi doneminde makyaj da yapmayip sadece gunes kremi kullanmaya basladim. Gunluk rutinim de sabah temizle ve gunes kremini sur idi. Sonra yavas yavas biraz da arastirma ile peeling’e basladim ve gunes kremini renkli olan ile degistirdim. Resmen yillardir o fondotenlere/bb kremlere bosuna para vermisim. Su an sabah temizleme jeli+la roche posey c vitamini ve gunes kremi; aksam da misel su+temizleme jeli+ la roche b5 serum kullaniyorum. Hafta da 3 kere de peeling yapmaya calisiyorum.
Cildim hic bu kadar iyi olmamisti. Ki bu urunlere gelene kadar da cok ürün denedim 2 yil icerisinde. Kis ile birlikte la roche’un effeclar serumunu deneyecegim. Ama sanirim yaptigim en iyi sey, urunleri almadan once eczane eczane dolasip, estetisyenleriyle konusmak oldu. Bazilari her seye evet o urun cok iyi, bu da iyi, hepsini alin modunda yaklasti, bazilari da hic ilgilenmedi. En sonunda birine cok guvendim ve ondan devam ediyorum:)
Mesela avokadolu goz kremi herkes tarafindan inanilmaz ovulurken bende minik yag bezeleri yapti. Bu nedenle bir urun almadan once varsa tester alin, cok soru sorun, sorulariniza duzgun cevap almaya calisin, her cilt farklidir cunku
  • 65 derece  (17.10.21 22:02:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.