[]

Kripto yatırımı

20bin civarı kriptoya para yatırmak istiyorum. Kaybetsem biraz üzülebilirim ama kafamı taşlara vurmam. Ne önerirsiniz?




 
15 bin ile girin o halde (son cümlenizden dolayı)

Bnb, GT, etherium az riskli ama kazancı da baya iyi olabilir.

Biraz riski artırıp, bol sıfırlı bir coin alırsanız (shib, safemars vs) kaybetme riski yüksek ama kazandırırsa çok fazla kar ettirebilir.

Bnb GT etherium için 14000 lira. Bol sıfırlı bir coin için de 1000 lira mantıklı olabilir.

Kalan beş bin ile altın dolar ve düşünün.

Ytd demek gerekiyor sanırım böyle yazınca :D
  • beni sen öldürme  (17.10.21 10:59:16) 
Kripto borsasina boga sezonunda girilmez. Gir de ben girmezdim simdi, artik cok gec. Beklersin birkac ay bakarsin soyle ne alemde, cakilacagi bazi donemler olur, pusuya yatar ve alirsin. Birkac gune muhtemelen ATH yapacak BTC ve ETH, bu donemde girenler hypelanip girenler, ben dogru bulmuyorum.


  • bana kedicik derdi  (17.10.21 14:28:15) 
Ben tam bir shitcoin bağımlısıyım en son shiba'dan baya para kaldırdım ama o tekrar ne zaman pump yapar belli değil, son gözdem aınu token baya sıfırı var ve global borsalarda listelenmedi henüz pancakeswap üstünden alınabiliyor, oraya bir miktar yatırım yapabilirsin ama bunlar shitcoin dediğim gibi zengin de edebilir paranı batırabilir de. Yarın Gate.io'da listelense kafadan x100 yapar ama PancakeSwap gibi borsalardan nasıl ticaret yapılacağını biliyorsan oraya gir, bilmiyorsan oradan oraya para transfer ederken muhtemelen yanlış ağlardan para gönderip paranı kaybedersin baya karışık çünkü. Ha kafam rahat olsun dersen Btc Eth Bnb falan bas gitsin derim ama onlar da şu an zaten zirvelerde, yarın %40 geri çekilme olur canın sıkılır. Geçen mayıs ayında 60 binden 27 bine düştü mesela şu an aynı seviyeye geldi, bunlar olabiliyor. Buradan 100 bine de gidebilir 30 bine de.

Benim diyeceğim şey şu: Para kazanmak istiyorsan Gate.io Mxc gibi global borsaları ya da PancakeSwap PooCoin gibi merkeziyetsiz borsaları öğren, coin-token Binance'a gelene kadar buralarda 50 defa ATH yapıp en son Binance'a geliyor oradan da tepeden alınıyor 10 dakika sonra %50 para kaybediliyor. Ha kırk yılda bi pump yapar Binance'dan aldığın mal ama o zamana kadar da anandan emdiğin sütü burnundan getirir. Ben 6-7 ay önce 700'den Shiba almıştım, ki Binance'da ilk listelendiğinde 5000 seviyesindeydi sonra 700'lere düştü ve daha 2 hafta önce pump yaptı onda da 3000 seviyesine çıktı. Ben sabırlı olduğum için ve zaten dipten aldığım için bu yükselmez demedim satmadım bekledim, 6 ay sonra 3000'e çıktı ama sen sabredebilir misin ya da sabretsen de sonuç alır mısın belli olmaz. Malı düşükten alıp beklemek her zaman iyidir. Mesela shiba gate.io'da pumplana pumplana yükseldi Binance'da listelendiğinde 5000'den alan oldu, shiba daha o seviyeye gelemedi bile en çok 3000'i gördü şu an 2200 seviyesinde, Binance o nedenle çok sakat bi borsa, hele işi bilmiyorsan coin'in o noktaya gelene kadar neler yaşadığına bakmamışsan her türlü para kaybedersin.
  • Kaleci Saçlı Forvet  (17.10.21 15:19:32 ~ 15:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.