[]

şampuan önerisi

saçlarım neredeyse günaşırı yağlanıyor. sabah yıkıyorum akşam yağlı. bunda sık sık yıkamamın da etkisi var elbette fakat hep yağlı bir yapısı vardı. kalıcı bir çözüm hiçbir zaman bulamadım. bu duruma benzer bir durumda olup memnun kaldığınız bir şampuan var mı?




 
clear men fena gelmedi bana, otacı 10 bitki özlüde güzel


  • Topalordek  (16.10.21 23:42:16) 
keratresse klear


  • ycm  (16.10.21 23:55:34) 
Valla varsa önerileri okumaya geldim ben de yıldım çünkü artık.


  • invictae  (17.10.21 01:08:19) 
Yağlı ince telli ve sönük ise yağlı saçlar için olan şampuanları bırakıp yıpranmış saçlar için olanları kullanmanı öneririm.

Böyle saçı gıcır gıcır temizleyenlerden uzak dur.
Saçları güzel durula, sıcak su kullanma ılık olsun.
  • zimbirik  (17.10.21 10:03:15) 
önerileri almaya geldim ben de.

bittim sabunundan tut pahalı ucuz market şampuanlarının çoğunu denedim. ikinci günün sabahı saçım yağ içinde uyanıyorum. sabah duş alma vakti de olmayınca yağlı saçla gezmek zorunda kalıyoz.
  • bigcaptain  (17.10.21 10:59:13) 
www.hepsiburada.com

2 sene önce benim de saçlarım anormal yağlanıyordu, bundan aldım 2 hafta kullandım, sonrasında yağlanma da kesildi. Muhtemelen dönemsel olduğu için kesildi, illa bunun sayesinde diyemem ama kullandığım 2 hafta boyunca çok net fark gördüm.

Yağlanma kesilince bir daha kullanmadım. Çünkü zimbirik'in dediği gibi gıcır gıcır yapıyor saçı, sanki renkli toz alma püskülü gibi. Normal gelmediği için devam etmedim ama neticede dönemsel bir kullanım ile geçti.
  • Bruce  (17.10.21 11:01:52) 
durulama suyuna elma sirkesi karıştırmayı denediniz mi?


  • janderzel zartanyan  (17.10.21 12:09:38) 
5gunie basşla 3e 2ye indir duş sayını.. biliyorum zor ama oyle.. sampuan kullanma sabun kullan.. ellerinle kafanin derisini cok minciklama.. sicak degil iliktan hallice isi olmali..

Zor evet ama diger turlu kisir dongu
  • hunharca ben  (17.10.21 12:35:54) 
(5gunde 1, 3gunde 1, -2gunde 1)


  • hunharca ben  (17.10.21 12:36:55) 
Dove lotus Canlandırıcı ve
Blendax yasemin özlü olan şampuan

Kendimi bildim bileli saçlarım ve cildim yağlı. Saçlarımı 2. gün de idare etmemi sağlayan şampuanlar bunlar. Dönüşümlü kullanıyorum, denemenizi tavsiye ederim.
  • buzbebek  (17.10.21 13:33:29) 
Vucut yagli kaliyorsa onun payi var. Vucudunuzu dus jeliyle yikamayin. Onlar ekstra nemlendiriyor.

Yuzunuzu otaci otalle yikayin.

Saclari sebamedin yagli saclar sampuaniyla.

Rayina girecegini umuyorum.

Benim toparladi.
  • EasyTiger  (17.10.21 15:29:33) 
Ben bide temiz içeriklere yöneldim artık. İçinde paraben, tuz, sls olmayan, az köpüren, saçı gıcırdatmayan şampuanlara geçiş yaptım. Saçım kendi kendine canlandı. Ağırlaşmadığı için de daha zor yağlanıyor, yağlanda da kafa derime yapışmıyor idare ediyor.

Ebru şallı nın mor kutulu bi şampuanı var ona bakabilirsin
  • zimbirik  (17.10.21 18:53:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.