[]

Trendyol hk.

Trendyol nasıl bu kadar başarılı olabiliyor? Sistemi ne? İnsanlara bu kadar ne vaat ediyor ki günde 1525266227 link kaydırma olayı yaşanıyor?

Bu kadar aktif reklam boğucu değil mi? Doğru yaptığı nedir?

Trendyoldan artık midesi bulunan çöp bile alacak olsa alternatifi neyse ondan alan bir ben mi kaldım?

 
şimdiye kadar en çok memnun kaldıgım alışveriş sitesi trendyol. kötü tecrübesi olmadıgı halde sevmeyen insanları anlamıyorum.
hele ki trendyol yemek bir harika.

  • dafuq  (16.10.21 12:51:44 ~ 12:51:57) 
kârı o kadar yüksek ki, reklama devasa bütçe ayırabiliyorlar rahatça. ben de reklam politikasından aşırı derecede rahatsızım ancak bir ihtiyacım olunca yine de genelde trendyoldan alıyorum çünkü hem fiyat uygun oluyor hem de çeşit çok. mesela fiyat olarak n11 ile hemen hemen yakın ama n11'de çeşit pek olmuyor, aradığını bulamıyorsun falan.


  • rose parks  (16.10.21 13:00:35) 
Çin firması olduğu için ticari ahlakı yok sayma politikası var, rekabet kurumunun görevlendirdiği ve çok olası olarak ceza almasını sağlayacak yöneticileri kendi bünyesine yüksek maaşlarla transfer etmesi bunun bir özeti.
Teknolojik olarak altyapısı iyi, sektörde en çok maaş veren firma konumunda.

  • wiekannich  (16.10.21 14:40:57) 
trendyol kupon vermese çöp bile almam. 100/40 50/25 kupon verince anca alırım bir şey. en dolandırıcı satıcılar burada bulunuyor. ve trendyol müşteri hizmetleri berbat. hepsiburada ve amazon dışında diğerleri güvenilir gelmiyor.

trendyol zamanında kadın müşterileri yakaladı kıyafet olayıyla. şu anda en çok kadınlar arasında popüler diye düşünüyorum.
  • xrated  (16.10.21 18:58:50 ~ 19:02:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.