[]

İngiltere vize başvurusu nereden yapılıyor?

Merhaba,

SEO haberi başlıklı bi soruyla karşınızdayım. Yakın zamanda İngiltere'ye vize başvurusu yapmış olan var mı? Google'da arama yapıldığı zaman sadece aracı kurumlar çıkıyo ancak bi sürü çıkıyo ve hangisinin resmi başvuru merkezi olduğunu anlayamadım.

Saygılar,

 
Tls contact
Ama bunu ayırt edemiyorsanız bence direkt kendiniz başvurmayın.

  • deartheodosia  (16.10.21 11:52:02) 
@deartheodosia
tls contact olduğunu gördüm ancak web sitesinde sadece isviçre başvurusu görünüyor. Ayırt edemediğimden neyi kast ettiğinizi anlayamadım.

  • the patient  (16.10.21 12:11:09) 
@the patient sen kendin başvurma abicim


  • kelepir  (16.10.21 12:54:55) 
Devletin kendi sitesinden basvuru yapiliyor. Odeme de o siteden kredi kartiyla yapiliyor. TLS Contact'a sadece belge teslimine gidiliyor. Internetten de belge yuklenebiliyordu. Yine de gidip pasaportunuzu birakmaniz gerekiyor.

www.gov.uk
  • kaset  (16.10.21 20:00:31) 
@kelepir haklı.

evet uk vize başvurusu biraz karışıktır ama kendiniz anlamıyorsanız bir aracı kurum v.s. ile yapmanız daha iyi olabilir. olası bir yanlış form doldurma veya eksik evrakta red yersiniz.
  • nuisance  (16.10.21 21:17:25) 
Verdiğim bilgi doğru, girince göreceksiniz, TLS ya da başkonsolosluktan yapılmıyor. Online formu doldurmak için bir vize merkezine gerek yok, internet okur yazarıysanız kendiniz yapabilirsiniz. En ama en önemli şey maddiyat. Son 3 aya ilişkin banka dökümlerinizde açıklayamayacağınız bir para olmamalı. Düzenli işiniz olmalı, yatan maaş aynı olmalı vs. Bunlara bakıyorlar.


  • kaset  (16.10.21 23:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.