[]

Turk telekom mobil vs Turkcell?

Son 2 yıldır tt mobil 20 gb internetli pakedini kullandim. Son yılında aylik 57 tl karşılığında kullandım. Genel olarak tt mobilden memnundum fakat son bikac aydir interneti kötü cekmeye basladi, takılmaya basladi.
Turkcellde durum nasil? Genel olarak kullananlar memnun mu?
Tt mobil 20 gb internetli paket aylik 76 tl olacak taahhut bitimi sonrasi. 3 hafta sonra taahhut bitiyor. Turkcellde ise 20 gb internetli pakedi 75 tl'den buldum.
Sikayet var sitesinde turkcell hakkinda inanilmaz şikayetler olunca turkcelle gecme konusunda ikilemde kaldim.

 
şikayetvar sitesine bakarsan kafan daha çok karışır.

turkcell'de şu paket de var. incele.

www.turkcell.com.tr
  • mr.goodcat  (16.10.21 11:47:35) 
Platinum-25 paketindeyim. Gayet memnunum. Esktraları da fena değil.


  • robin one persie  (16.10.21 13:56:20) 
Ben turkcell kullanıyordum, fakat yaşadığım şehirde turktelekomun dahabiyo çektiğini farkettim. Evde yaptığım görüşmelerde çok fazla benden kaynaklı kesilme oluyordu. Eşimde TT var, onun hattını takip denedim çok daha kaliteli bir hizmete döndü. Hem mobil veri hem de çekim gücü %80 arttı neredeyse.

Bu sadece evde değil sokakta da bu şekilde.

Velhasıl, sizin ortamınıza göre de değişken durum. Ben de hattımı bugün TT ye taşıdım bu arada
  • nucleon  (17.10.21 00:51:08) 
Ben geçen sene TT den Turkcell e geçtim. Evde çekmiyor, geziyorum dolaşıyorum sürekli 3 tane çekiyor. TT ye geri geçtim full çekiyor her yerde ve daha kaliteli internet ve ses.

Tabii bu yaşadığınız yere göre de değişir.
  • nucleon  (05.01.22 16:03:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.