[]

Dunya genelinde gerceklesmis anarsist eylemler

Arkadaslar merhaba, gerceklesmis ya da plan asamasinda kalmis, buyuk ses getiren anarsist eylemler nelerdir? not. telefnumdan baglandgim icin sorun yasiyorum o yuzden link vermek yerine buraya yazarsaniz sevinirim. tesekkurler simdiden.




 
inci'nin twitter'ı çökertmesi


  • tatarcan  (04.06.10 19:21:15) 
bi kaç yıl önce fransa'da yaşanan öğrenci eylemleri vardı mesela. daha çok göçmen\öğrenci eylemleri diyelim. araba falan yakıyolardı.


  • helterskelter  (04.06.10 20:24:38) 
(bkz: unknown rebel) en acılarından heralde ... Geçen senelerde 16 yaşında bir çocuk polis yüzünden ölmüştü tüm Yunanistan anarşist eylemlerle sallanmıştı ona bakabilirsin.


  • auzril  (04.06.10 20:53:52) 
ocak ayında brüksel'de itfaiyeciler protesto yaptı, sokakları köpük içinde bıraktılar.
www.dailymail.co.uk
Vietnamlı rahip Hòa thượng Thích Quảng Đức 1963'te sokak ortasında, tüm medyanın gözü önünde kendini yaktı.
ve evet unknown rebel var tiananmen meydanında tankın önünde duran.
bi de banksy var.
ehe bi sefer de rage against the machine'dekilerden biri mtv ödüllerinde dekora tırmanmıştı hehe
  • kediebesi  (05.06.10 01:44:57 ~ 01:45:55) 
Şu bloğu takip etmeni öneririm bu konuda: anticopyrighttr.wordpress.com


  • denizen  (05.06.10 12:11:26) 
ben de bu siteyi öneriyorum, ingilizce biliyorsan.
www.badassoftheweek.com
:)
  • kediebesi  (05.06.10 14:51:34 ~ 14:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.