[]

Ttnetin hat çekmediği yerde turkcell superbox kullanabilir miyim?

Merhaba, ttnet nakil yaptım. Sitenin girişine getirdiler taktılar. Binaya kadar 100 metre var, altyapı yok diye eve kadar getirmediler. O zaman niye bina daire no sorup da OK nakil yapabiliriz diyorlar neyse. Elektrikci de 700 tlye çekerim hat dedi. Bu nedenle acaba dondurup ttneti, çünkü 23 ay var taahhüt bitimine, daha yeni yenilenmişti, Superbox a bakayim dedim. Onda da adres falan giriliyor başvuruda ve hat açma gibi şeyler geçince bu da olmayabilir mi acaba sorayım istedim. Ne yapayım sizce 2 haftadır uğraşıyorum. Teşekkür ederim




 
Superbox altyapı sormuyor diye biliyorum.


  • olaylar olaylar  (15.10.21 18:26:20) 
Peki onun bir alternatifi var mı? O da 24 ay taahhütlüymus en az.


  • i-pek  (15.10.21 18:53:30) 
Türk Telekom magnet, bu altyapı yoksa geçici altyapı gelene kadar alınabilen bir model


  • olaylar olaylar  (15.10.21 19:14:28) 
Superbox kullanıyorum ve memnunum, 24 ay taahhüt yasal olarak doğru değil, Turkcell 24 ay diyor ama 12 ay dolunca iptal etme hakkınız var, tüketici hakem heyetine başvurunca hallolur.


  • beni sen öldürme  (15.10.21 21:20:45) 
Ttnet magnetin taahhütü olmadığını söylediler iyi guzel ama ben şimdiki hattı ona dönüştürmek istemiştim. Öyle olmuyormuş. 6 aylık dondurdum. Ne yapicam kalan 23 aylık taahhütle bilmiyorum. 700 TL verip kablo mu cektireyim? Site yönetimine söylesem o kutulardan site içine bir yere yaptırılır mı acaba?


  • i-pek  (15.10.21 21:47:46) 
Başka bir elektrikci ile daha görüşün ve kablo çektirin 700 lira çok geldi bana. Superbox her türlü daha pahalı oluyor zaten. Ben mecburen kullanıyorum, fiyatı hariç memnunum.


  • beni sen öldürme  (16.10.21 04:03:01) 
Baska Elektrikciler de biri 800 diğeri 1100 TL fiyat verdi. Mesafe çok olduğu için. Ttnetle abonelik iptali için goruseyim bari. Herhalde bunlardan daha pahalı değildir. Bir de elektrikcilerin biri vip net diğeri de air net diye bisiler önerdi.


  • i-pek  (16.10.21 15:54:22) 
superbox özelinde konuşursak, ttnetten her türlü pahalıya gelir, 700 tllik tel masrafına rağmen. maalesef çok pahalı superbox.


  • beni sen öldürme  (16.10.21 19:23:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.