[]

Emekli olunca karavan almış hocamıza hediye

Bir hocamız emekli oldu, eşiyle karavan almışlar. Bir emeklilik hediyesi almamız gerekiyor zaten, karavan için bir şey olursa hoş olabilir diye düşündük ama ne olabilir?




 
Katlanabilir kaliteli bir çift sandalye


  • mg3929  (14.10.21 12:55:59) 
baya küçük bi forma girebilen şarjlı ya da usb kablo ile çalışan kampçılar ve karavancılar için üretilen çamaşır makineleri var. onlardan alabilirsiniz.


  • barankovan  (14.10.21 13:13:38) 
şuraya göz atabilirsiniz: www.eastmarine.com.tr

burada genelde tekneler için ürünler satılıyor ama karavan ile teknenin ortak birkaç noktası var: alanın dar olması, depolama alanının çok az olması ve kırılabilir eşya kullanılmaması

bu mantık ile bakabilirsiniz. örneğin çok şık kırılmaz sofra takımları oluyor. iç içe geçmeli bardak takımları vb.

veya çok fonksiyonlu, kaliteli bir çakı olabilir.
  • la lykia  (14.10.21 13:29:25) 
karavanda olması gerektiğini düşündüğünüz, hocanızın zaten alacağı ürünlerden almanız bence yanlış olur.

kullanışsız bir ürün alabilirsiniz. başka karavanda kullanışlı olabilir ama hocanızın karavanında kullanışsız olacaktır, boyutu-yerleşimi vs nedeniyle.

bence büyük bir powerbank alın.
  • co2s2  (14.10.21 18:34:36) 
karavan alan insan zaten aksesuarlarını ve diğer malzemelerini de almıştır diye düşünüyorum ama duş ve tuvalet ekipmanları her türlü işlerine yarar bence. karavanın içini görüp eksik olanları tespit etme şansınız yoksa seyahatlerde herkese lazım olacak ürünler olabilir. benim tavsiyem eğer kullanıyorlarsa kartuş tüplerden bir set alabilirsiniz. sonuçta her zaman lazım olur.

elektronik alet olarak da bluetooth hoparlör de iş görür. facebookta karavan yardımlaşma grupları var..oraya da bir göz atabilirsiniz.
  • jepa  (14.10.21 21:12:02) 
power bank


  • tekdir ile uslanmayan kiz  (14.10.21 21:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.