[]

Better call saul

Başlayayim mi?

Aslinda severim ama cok uzun geldi. 30 dk lik dizilere alismisim.

Bunun bolumleri sanirim 1 saatlik ve cok sezon her sezon cok kalabalik.

Bb izledim.

Karar verdim. Başlamiyorum. Hem uzun geldi. Hem de yorumlar biraz etkiledi. Belki sonra başlarım. Tesekkurler

 
bence bbden daha iyi. Bir kere daha hızlı akıyor. ilk 3 sezonun psikolojik gerilimi çok iyi.

Saçma sapan netflix dizilerindense şans verirdim ben.
  • westblack  (13.10.21 20:40:15) 
Baya güzel dizi, izlenir


  • sta  (13.10.21 20:51:15) 
Ben Breaking Bad'i sevmiş biri olarak bunu pek sevmedim. Bir olmamışlık hissetmiştim izlediğimde. Ama denenebilir tabii ki.


  • dissendium  (13.10.21 20:51:56) 
Aynı çekincelerle başlamayı hep erteledim.
Ama çok beğendim. Tavsiye ederim.

  • mutekebbir  (13.10.21 21:05:47) 
bb de izledim. saul da izledim ama breking bad sonrası bende yavan kaldı. sıkıldım izlerken, yavaş akıyordu sanki. ama yine de kötü değil, izleneblr.


  • ruh i tibbiye  (13.10.21 21:21:16) 
Başla pişman olmazsın. Ama altıncı sezon da çıksın, yayınlansın, dizi final yapsın öyle başla.


  • kibritsuyu  (13.10.21 21:24:55) 
ilk bbi kaç bölümünü izleyip şuan hatırlamadığım bi nedenle bırakmıştım. Sanırım yoğun bi dönemdi. Sonra bi kere izleyemeyip bıraktığım için şans vermedim. Ama sonra çok sevildiği için başladım. 5. bölümden sonra çok iyi akmaya başladı. Bi çırpıda bitti. bence izle.


  • zimbirik  (13.10.21 21:27:49) 
Better Call Soul değil; Saul.

BB'den güzel diye beklentini yükseltme. İlk 3 sezon karakter gelişimi açısından önemli sezonlar olsa da bence dizi 4 ve 5. sezon ile sınıf atladı. İlk 3 sezonda sıkılıp bırakmazsan sonradan çok iyi olan dizilerden.
  • himmet dayi  (13.10.21 21:46:09 ~ 22:01:29) 
mükemmel bir dizi. bbden güzel.


  • sizofren06  (14.10.21 10:03:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.