[]

Hoslandi mi hoslanmadi mi

İnternetten tanıştık, buluştuk, öncesinde fotoğraflasmistik zaten. Neyse bir iki saat kadar kahve vs içtik. Sonra ayrıldık. Telefon numaramı istemedi, adı mi da sormadı. Ben de aynı şekilde. Giderken ben elimi uzattım o yanağımdan öptü (ergenler gibiyim vurmayın).

Birkaç saat geçti programdan yazmadi etc.

Hoslanmadi olarak yorumluyorum bunca date tecrubemle. Çünkü kendine güveni vs tam biriydi yani direkt belli ederdi hoslansaydi. Muhtemelen kibarlık olsun diye öptü.

 
Isminizi bilmeden sohbet etmeniz tuhafmış. O yüzden öpmesinden falan anlam çıkarmaya çalışmayın baştan acayip başlamış zaten. Muhtemelen ilgilenmemiş. Ilgilenen insan ismini sormaz mı ya ne acayip siz de sormamışsınız


  • ddenizz  (13.10.21 20:34:08) 
belli olmaz öyle hemen ama anlaşılan cool bir abla ya da abi.
ilk buluşmada telefon istemek saçma zaten ama nezaketen isim sorabilirmiş.

yarın yaz bişiler ettiğiniz sohbet devam ediyormuş gibi, konuştuğunuz bir şey hakkında olsun. senin hevesin varsa bişeyler olsun diye yapman gereken tek şey konuşmayı devam ettirmeye çalışmak. bunu dene, duruma göre daha net anlaşılır.
  • Bruce  (13.10.21 20:39:09) 
Valla kimse hoslanmadigi kisiyi hem de karsi taraf sadece elini uzatmisken opmez bence. Ben opmem sahsen oyle durumda. Bence senin olumsuz gibi oldugunu dusundugu icin isi agirdan aliyordur. Yakin zamanda yazar bence.


  • j r r tolkien hayrani  (13.10.21 20:41:01) 
İsim bilmeden sohbet tuhafmış+1
Ben olumsuz diye algıladım, sohbette konu illa telefona gelirdi, ya da ayrılırken isterdi bence. Sen yine de kendini en kötüsüne hazırla bence.

  • Amaranta ursula  (13.10.21 21:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.