[]

hatay'dan yiyecek ne alinir?

sb
tesekkurler



 
toz kahvaltılık zahter


  • freebird5406_2  (13.10.21 18:51:34) 
@levpontryagin merkezi tur ile gezilecek. Kirma yesil zeytin çok istiyorum herhangi bi yerden alsak memnun kaliriz gibi ne dersiniz?


  • ala09  (13.10.21 18:55:05) 
Zeytini herhangi bir yerden alırsanız üzülürsünüz. İyi yerden alsanız bile bidonlar arası fark olabiliyor. En garantisi referanslı bir yer bulmak.

Hatay'daki gelirken evde künefe yapabileceğinizi düşünüyorsanız künefe peyniri, kısa sürede yenecekse humus alınabilir bence.
  • en bi orijinal  (13.10.21 19:09:46) 
Öksüzler'den lokum.


  • yadigar  (13.10.21 19:13:41) 
Kutu kutu kombe alinir


  • morinyo  (13.10.21 19:46:27) 
Sürk peyniri


  • old possum  (13.10.21 19:53:04) 
ceviz reçeli, bergamot reçeli ve kabak tatlısı. antakya çarşıda bulabilirsin.


  • mermize  (13.10.21 20:21:57) 
ben kunefeyi dondurulmus degil de bir tarafi pismis almistim petek pastanesinden. eger o gun filan yapacaksaniz dondurulmus degil de boyle de alinabilir, daha taze oluyor herhalde bilmiyorum ben de. kunefe bana kalirsa (dovmeyin ama) oyle cok ahim sahim guzel olabilecek bir sey degil. kotusu var ama iyisi coook iyi gelmiyor bana.

zahter, salca, kombe (ah o hurmalisi yok mu o hurmalisi... hatay'dan baska bir yerde gormedim ondan. bi bulsam affetmem) +1
  • fakyoras  (13.10.21 21:46:19 ~ 21:46:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.