[]

Araç tavsiyesi 250-300bin arası

Toyota proace city 2021 model en dolusu liste fiyatı 284 bin.

Bunu mu alalım yoksa hacı o paraya o alınır mı, bence ikinci el şuna bak mı dersiniz?

Otomobil tavsiyeleri c+ veya d sınıfı olursa ve 5-6 yaşından büyük olmazsa çok makbule geçer.

2021 Doblo trekking mi alsam 200 küsüre. Kafam çok karışık dostlar. Yardımcı olun Odin aşkına.

 
Proace; eğer citroen berlingo, opel combo, Peugeot rifter, toyota proace arasinda hangisi daha ucuzsa onu alin. Hepsi ayni araba.

Ben seviyorum bu araclari ama en çok berlingo, sonra rifter.
  • logisticsmanager  (13.10.21 16:54:40) 
Ben de berlingocuyum. Bir de rifter'ın bakır rengi çok yakışıklı ama nereden bulacaksın.

Sorun şu ki berlingonun paket sınıflandırma sistemi biraz saçma. Bir de toyota'nın 220v priz, hud ekran zımbırtıları var. otomatik kendi kendine park falan özellikleri açık. grubun diğer araçlarında açık değil. daha doğrusu en son baktığımda yoktu.

Yine diğer araçlardan farklı olarak 5 yıl garantili.
  • Zeth  (13.10.21 17:17:58) 
Ben de Rifter almanın ucundan geçen biri olarak Proace neden olmasın diyorum.

Cip değiller ama yüksekler ve bagaj hacimleri çok çok tatminkar. Yeni nesil motor ve şanzumanlarıyla yakıt tüketimleri ve performansları iyi. Öyle doblolu enişte hissiyatı vermiyorlar yani bence alabilirsin.
  • chicha_v2  (13.10.21 17:37:47) 
Nisan ayında benzer bir seçim yaptık. Üstüne 100 koyup Eski corolla yı mı yenilesek yoksa 200 koyup suv(3008 veya nispete daha dolu c5 aircross) mu alsak ikilemindeydik.
Yurt dışı fiyatlarına baktık, vereceğimiz vergilere baktık bir de biraz hor kullanıyoruz onu da işin içine kattık, elimiz gitmedi suvlara.
O sırada da bayide rifterı gördük beğendik, araştırdık aldık.
Proace daha yeni çıkmıştı ve full paket fiyatı 280 di, rifter gt + ek donanım 245 ti o yüzden tercih etmedik.
Proace in rifter a göre tek dezavantajı tipi bence onun dışında garanti, servis ve donanım olarak daha üstün.
  • sedolima  (13.10.21 19:41:21) 
Proace alma diyen yok yani. Pekala hazır sizi bulmuşken,bu arka sıra koltukların dikliği rahatsız edici diyorlar, değil diyorlar. Konsensuz oluşmadı sanırım. Sizin fikriniz nedir ?


  • Zeth  (13.10.21 20:16:54) 
Arkadaki metal seperatörü çıkarttık hemen teslimde, o şekilde 2cm kadar daha geri geliyor koltuklar.
Bu pozisyonda kimseye anormal dik gelmedi 1000 km’lik yolculuklar yaptık, şehir içi baya kullanıldı.
C ve D segmenti kadar rahat değil belki ama arka koltukların ayrı oluşu, genel araba genişliği, camların açılıyor oluşu, cam tavan bence bu eksikliği telafi ediyor.
  • sedolima  (13.10.21 20:28:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.