[]

halifleks yaptirmak?

internet'e baktim kimse yaptirmayin diyor. bence gayet guzel duruyor. neden yaptirmamaliyiz? sizce bu elestriler mantikli mi?




 
temizliği zor, mikrop yuvasına dönecek bir süre sonra.


  • orient blue  (13.10.21 14:09:19) 
Çok toz tutar temizleyemezsin sağlıklı değil


  • mg3929  (13.10.21 14:57:19) 
Evet mantıklı.

Toza alerjiniz yoksa bile sürekli toz tutan ve yıkaması kurutması dert olan bir şeyi serdirmezdim ben olsam.
  • chicha_v2  (13.10.21 15:02:21) 
leş gibi.
kalitesiz malzeme.
yıkatamamak.
hijyenik değil.
  • rewlack  (13.10.21 15:12:08) 
valla kim ne derse desin ben seviyorum. bi de halı yıkama makinesi çözerim mis gibi olur. maviye çalan gri renkli bir şey var kafamda. hem sesi hem ısıyı yalıtır ayrıca. ev alırsak yaptırırım.


  • Improbable  (13.10.21 15:41:44) 
eskiden memleketimizde statu semboluymus, muhtemelen geliri yuksek kisiler yaptirirmis, "evi duvardan duvara hali kapli" derlerdi

sonde rece gereksiz ve hijyenden uzak bir sey hali kaplama. tavsiye etmiyorum.
  • exlibris  (13.10.21 17:50:01) 
eger sehirde, merkezi bir yerde oturuyorsaniz asla derim.

evinizi bir hafta hic temizlemeyin sonra islak mendile kolonya dokup birkac ayakalti olan yeri silin, ne kadar kir cikacagini gorun.

iste o kir halinin ipliklerinin icine isleyecek.

evde hali yikama makineniz olsa bile 2-3 gunde bir yikayacak kadar zamaniniz, sabriniz ve enerjiniz var mi? yikamadiginiz zaman kirler yerlesecek.

yikadiktan sonra kurumasini beklemek de ayri dert.

alerjisi olmayan insanda bile alerji yaratabilecek bir sey bence.

biz pandemi surecinde salondaki haliyi bile kaldirdik temizlik kolay olsun diye. nasil olsa gelen giden de yok. evde haliyi kilimi gectim paspas bile yok su an.

cocuklugumda (90li yillarda) hem odamda hem salonda vardi evde. nasil oturuyormusuz aklim almiyor simdi.
  • la lykia  (13.10.21 18:09:03) 
90'lar teknolojisi. kötü görüntü kötü koku.


  • ayseee  (13.10.21 19:18:56 ~ 19:19:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.