[]

İtici/Cringe karakter üzerinden yürüyen komedi dizileri

Ben bu tarz dizileri hiç izleyemiyorum ya. Mesela kaç defa The Office'e başlamayı denedim ama hem Michael hem de daha kötüsü Dwight karakterleri adına utanmaktan asla keyif alamadım. Başkası adına utanma hissim çok kuvvetli zaten bu yüzden piyasada "komik video" diye geçen çoğu videoyu ya da çoğu sokak röportajını da izleyemiyorum.

Türkiye'den örnek olarak da mesela Avrupa Yakası'nı Burhan karakterinden dolayı izleyemiyorum. Burhan dışındaki hemen her karakteri seviyorum ama tüm dizinin olayının Burhan'ın farklılığı üzerinden doğan çatışma olması ve hep olayları bozan, zıtlık yaratan karakter olması beni çok yoruyor. Her hareketi batıyor bana. Yani komik değil demiyorum, Gülse Birsel bu açıdan bir senaryo tasarlamış ve gayet de iyi tutmuş ama işte beni irrite ediyor bu olay.

Benim gibi olan var mı? Ya da mesela bunu nasıl aşabilirim. Zevkine güvendiğim pek çok kişi the office'i çok seviyor mesela ama 2 sezon bile katlanamadım bu karakterler yüzünden

 
eskiden vardı bende. geçti, sebebini bilmiyorum. şimdi bir psikiyatrik rahatsızlığım var. son dönem psikolojik dizileri annem izlerken aynı hastalığa denk geldiğim oluyor, (avrupa yakasındaki şahikanın doktor olduğu dizi mesela) feci rahatsız oluyorum. 10 saniye katlanamıyorum.


  • ya ben lan neyse  (12.10.21 22:53:59 ~ 23:14:08) 
acikcasi ben de sokak ropartajlarini izleyemem, hatta tiklamam bile o kadar utanirim. turk dizilerindeki asiri karakterleride hic sevmem. ama office izlerken oyle bir sorun yasamadim. hatta dwight mukemmel tasarlanmis bir karakter. favoirim olmustu son sezonlarda kendisi.


  • badcode  (12.10.21 23:13:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.