[]

yds'den yüz çekenlere soruyorum

www.eksiduyuru.com

bu soruya çok zor demişler ya o yüzden merak ettim yds standartlarında zor soru bu mu?


 
Bence bildiğin c bunun cevabı, çokta kolay bir soru olmuş.

Daha önce 4 ya da 5 kere girdim sınava hepsinden 90+ almıştım. 3-4 yıldır girmiyorum galiba.
  • nucleon  (11.10.21 23:05:54) 
100 değil de bu sınavdan yanlış hatırladığım soru yoksa 95 alacağım, bu soru aşırı vaktimi aldı diyebilirim. Doğru yaptım ama sınavın en saçma/zor 5 sorusundan biri net olarak. Yani böyle bazı sorular var İngilizce ile pek bir ilgisi yok, tamamen anlayıp çeviriyorsunuz ama yanıt yine çıkmıyor. Bu soru Türkçe de olsa zor olurdu yani zorluğu İngilizce'den değil de diyaloğun saçmalığından kaynaklanıyor.

Asıl bi 32. soru var ona bakın siz. www.instagram.com
  • signore  (11.10.21 23:53:26 ~ 23:53:53) 
Bu sorunun zorluğu ingilizcesinden değil, diyalog gerçekten anlamsız. Bana da 32 çok basit geldi mesela tak diye işaretledim geçtim.

Sınav anında o diyalogu tamamen Türkçeye çevirince de birçok farklı şey yazılabilir boşluk yerine. O yüzden bu soru ingilizceyi ölçen bir soru değil.
  • mg3929  (12.10.21 00:28:38) 
soru zor degil, bariz c.

ama diyaloglarda kullanilan ingilizceye takildim ben. bildigin anadolu lisesi ingilizcesi bu. native olmadigi cok belli.
  • antikadimag  (12.10.21 06:48:57) 
Soru kolay, ama bence de diyolog tuhaf. Secenekler zor olsaydi zor soru derdim.


  • Coma  (12.10.21 07:10:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.