[]

İSMEK kursu ile programlama vs.

İSMEK kursları ile c# ve python eğitimleri var. İş yerinde bolca vaktim oluyor haliyle doğru düzgün birşey yapayım dedim. Hem yakın zamanda yurtdışına çıkma durumu var ve programlama bilgisi az çok orada işime yarar. Başlamaya değer mi?




 
ingilizce varsa ismekte ogrenecegin yarim yamalak kursa ihtiyacim yok bence. internette bulabilecegin ingilizce bir kaynak emin ol ismekteki kurstan daha faydali olacaktir.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (11.10.21 21:31:53) 
e değmez desek gitmyecek misin bence önemli olan bu.
vizyon düşük olur ama sınıf ortamı ve düzenli çalışma sizi teşvik eder, gidin.
yoksa en az o kadar iyisi youtubeta da var.
  • rewlack  (11.10.21 21:45:16) 
Yüzyüze eğitime değil bu arada, online ve sınıf yok sadece slide ve videolar olacak amaç boşa geçen vakti değerlendirmek tâbi, cevaplar için teşekkürler.


  • Uncle Sam  (11.10.21 22:03:23) 
Benzer kurslara gitmiş biri olarak internetten alacağınız eğitimlerin daha kötü olmayacağını söyleyebilirim. Vizyon gerçekten biraz düşük. Sınıf ortamı, hocanın yanında olması vs gibi şeyler sizin icin önemliyse gidin.


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (11.10.21 22:05:23) 
12 yillik profesyonel yazilimci olarak tavsiyem odak belirleyip o konuda bilgi alabilecegin butun kaynaklara saldirman yonunde olacaktir. Hem ismek kursu hem de ayni zamanda online kurslari birlikte goturmeyi deneyebilirsin. Bu sekilde aklina takilan sorulari ismekteki egitmene de sorma imkani elde edersin.
Basarilar.

  • mesutcang  (12.10.21 14:47:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.