[]

ev için hangi internet sağlayacıya gecmeliyim

fiber altyapı yok bulunduğum yerde. 3 senedir ttnetteyim. pek bi şikayetim yoktu ama adamlar 1. faturadan sonra
internet kısıtlamaya gecene kadar. birde 85 tl oduyordum simdi en alt paket 110 lira. gerçi diğer firmalarda bu rakamdan aşağıya pek yok 95 lira falan. sözlükten baskam her firma icin ayrı şikayet var sanki hepsi birbirinden beter gibi.Millenicom iyi diyorlar ama hiç duymadım. bide data net vs fark. aralarından sıyrılan bir nebze olsun digerlerinden farkı olan bi firma var mi

birde ttneti iptal etmek icin bizzat turktelekma gitmek gerekiyor mu yoksa cep telefonu gecesi gibi geçtiğim firma mi hallediyor

 
netgalaksi.com.tr
netspeed.com.tr
gibir.net.tr
www.comnet.com.tr

seç beğen al. hepsi turk telekom altyapısını kullandığı için aynı hizmeti alacaksın. internetteki yorumlara takılma insanlar sorun yaşadıklarında gelip ağlama yapıyor. sorun yaşamayan adam gelip de internetim süper çok memnunum yazar mı durduk yere. sen mesela son 1 sene içinde herhangi bir yerde yazdın mı memnunum diye :)
  • mr.goodcat  (11.10.21 19:07:04) 
Millenicom turknet falan zaten türk telekom altyapısıyla hizmet veriyor. Eğer bulunduğunuz yerde hat, port vb sorunlar yoksa değişeceğini sanmıyorum. Hangisi avantajlıysa ona geçin. Turknette muhatap bulma problemi var deniyor ama müşteri hizmetleri olanlar da aciliyete göre turk telekom ekibi yolluyorlar olay yerine. Bence diğer firmalardan fiyat yönünden hangisi daha avantajlıysa ona geçin. Turk telekom ekipleri farklı arızalarda hattınızı ve modeminizi suçlayabilirler, hazırlıklı olun:)


  • Unde bach canim  (11.10.21 19:08:59) 
aman diyim dsmartın internetine bulaşmayın. kabllonet kullanıyorum şu an ben, epey memnunum. müşteri hizmetleri çok hızlı bağlanıyor ve çözüm de çok hızlı oluyor ki öyle pek bi sorun da yaşamadım ben. iki kez bağlantı hızı düşmüştü, aradım anında sistemle ilgili bi şey deyip düzelttiler.
türkneti de kullandım ama taahhütsüz olması beni güvensiz hissettiriiyor ve ben birebir insanla muhattap olmak isteyen biriyim. bana göre değildi velhasıl.

  • serbest gezen koala  (11.10.21 20:12:48) 
2-3 yıl öncesine kadar uzun süre kablonet kullandım memnundum.


  • balllooon  (11.10.21 21:10:18) 
TürkNet üzerinden hız testi yap ve bulunduğun yerde Türknet kullanan varsa sor bakalım kaç mbps hız alıyorlar? Oturduğum mahallede fiber filan hak getire ama yıl başında ana caddeler üzerindeki İnternet dağıtım santralleri yenilendi, kablo vs döşendi, sordum soruşturdum VAE altyapısı vdsl2 gelmiş, anında modemi fiber ve vdsl2 destekli olan bir modelle (Asus DSL AC750) ile değiştirip Türknette de aboneliğimi VAE altyapısına geçirdim. Aile evinde ve kuzenim, evleri santrale 50mt uzaklıkta, 75mbps download, 9mbps upload alıyor. Benim evim santrale 200mt uzaklıkta, ben de 55-60mbps download, 6mbps upload alıyorum. Cayma bedeli vs yok, geç kurtul.


  • mahsus mahal  (12.10.21 12:38:20) 
kablonet. yıllardır çok uygun fiyatlara mükemmel hizmet alıyorum ve hiç sorun yaşamadım. tarifem yeni güncellendi, aylık 75 TL ödüyorum. türkiye'de en beğendiğim firma diyebilirim. müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor. bir de çok hızlılar. şu an arasan bugün gelir açarlar muhtemelen internetini.

binanda kablonet altyapısı olması gerekiyor.

ttnet'i iptal etmek 10 yıl kadar önce çok zordu. elli kere arayıp elli kere de şubelerine gitmem gerekmişti. şimdi nasıldır bilmiyorum ama geçtiğin firma halletmez, türk telekom ile halledeceksin.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (12.10.21 13:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.