[]

CV'nizde fotoğraf var mı

Kendi hazırladığınız pdf dosyası olan CV'nizde ve kariyer sitelerindeki CV'lerinizde fotoğrafınız var mı? CV'de fotoğraf olmasının olumlu bir yönü var mı? CV'de fotoğraf olmamasının olumsuz bir yönü var mı?




 
Türkiye'de çoğu yer istiyor. Normalde doğru değil (ayrımcılık olmasın vs. diye) ama biz Avrupa'da değiliz ne yazık ki.


  • nhk ni youkosu  (11.10.21 16:00:22 ~ 16:00:38) 
cv'mde yok, linkedin'de var. diger kariyer sitelerini birakali cok oldu. cv'm ilgilerini cekerse linkedin'e bakiyorlar zaten, yani fotografimi goruyorlar. ama olumlu olumsuz herhangi bir yorum almadim tabi, etkisini bilemiyorum.


  • lemmiwinks  (11.10.21 16:01:08) 
cv'mde yok. websitemde var.


  • brakgn  (11.10.21 16:41:40) 
Türkiye için olanında var. Başka ülkeler için olanında yok.


  • admiral  (11.10.21 16:41:41) 
yok, koymam


  • nahtoderfahrung  (11.10.21 16:54:04) 
fotoğraflı ve fotoğrafsız cv var. bazıları özellikle belirtiyor ona göre atıyorum. belirtilmediyse fotoğraflı atıyorum. yurtdışında genelde fotoğrafsız cv kullanılıyor. tanıdığım akademisyenlerin cvsi hep fotoğrafsız.


  • jelly bear  (11.10.21 17:05:37) 
cvmde fotoğrafım var. başvuru yaparken aşinalık olduğunu düşünüyorum. dikkat çekici oluyor bence fotoğraf olunca. ama olmamasının da olumsuz olacağını sanmam.


  • serbest gezen koala  (11.10.21 20:14:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.